Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Καταληκτική ημέρα για το χρίσμα της ΝΔ στην Ορεστιάδα

"Η κλεψύδρα αδειάζει" λέει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και προαναγγέλει αποφάσεις για τον υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...


Η σημερινή ημέρα θεωρείται «καταληκτική» για τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους δημάρχους, στους δήμους Ορεστιάδας και Σουφλίου, για να λάβουν τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
 
«Η κλεψύδρα αδειάζει», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην Ε. ΡΑ, ο πρόεδρος της ΝΟ. Δ. Ε Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Σταυράκογλου, ορίζοντας την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, ως τελευταία ημέρα για την επιλογή και ανακοίνωση στήριξης σε κάποιο υποψήφιο δήμαρχο για τους δύο δήμους, “εφόσον όμως αυτό κριθεί απαραίτητο”, όπως είπε χαρακτηριστικά.
 
Ανέφερε επίσης πως η Νέα Δημοκρατία δεν αντιμετώπισε, για τους συγκεκριμένους δήμους, δυσκολίες στην επιλογή του υποψηφίου που θα στηρίξει, αλλά επέλεξε να αφήσει τις τοπικές κοινωνίες «ελεύθερες» για να επιλέξουν τον καταλληλότερο.
 
Ο κ. Σταυράκογλου διέψευσε την ύπαρξη «ντιρεκτίβας» προς τις ΝΟ.Δ.Ε για τη διαγραφή μελών του κόμματος που εντάσσονται σε άλλους, από αυτούς που «στηρίζει» η Νέα Δημοκρατία, συνδυασμούς, διευκρινίζοντας όμως πως «διαφορετικά θα αντιμετωπιστούν οι αντίστοιχες περιπτώσεις στις περιφερειακές εκλογές, οι οποίες έχουν καθαρά πολιτικά χαρακτηριστικά».
 
 
Πηγή:  http://www.ert.gr/