Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Αυτός είναι ο ληστής που σκότωσε τον διευθυντή στην Ορεστιάδα


ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ 260.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΡΦΑΝΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ
ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ALPHA BANK ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

 
 
Το Crimes on air έχει εξασφάλισε αποκλειστικά τη φωτογραφία αλλά και τη δικογραφία του 32χρονου Γιώργου Ανδρονικίδη που το πρωί στην Ορεστιάδα σκότωσε τον Διευθυντή της τράπεζας σε ένοπλη ληστεία.
 
Ο 32χρονος που συνελήφθη κατά τη διαφυγή του από πλήρωμα περιπολικού, στις 4 Ιαουναρίου του 2005 είχε συλληφθεί στην Αθήνα από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής με 15.960 χάπια ECSTASY. O δράστης εντοπίστηκε στο νυχτερινό κέντρο "ΖΟΡΜΠΑΣ" στην Καλλιθέα τη στιγμή που πήγε να πουλήσει τα ναρκωτικά χάπια. Μαζί του συνελήφθησαν άλλα πέντε άτομα.
 
Όπως είπε στο Crimes on air ανώτατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ τα χάπια τα είχε προμηθευτεί ο ίδιος από την Γερμανία το 2004. Ο Ανδρονικίδης που κατάγεται από τα Γιανιτσά Πέλλας στις 25 Ιαουναρίου του 2006 καταδικάστηκε σε δεκαετή κάθειρξη, για να αποφυλακιστεί στη συνέχεια υπό όρους. Από την τράπεζα ο 32χρονος άρπαξε 200.000 ευρώ σκοτώνοντας το διευθυντή.
 
 
Πηγή:  http://crimesonair.blogspot.com/