Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ποια ομάδα (της Θράκης) υποστηρίζει ο Πρωθυπουργός;

O Γ. Παπανδρέου φόρεσε την φόρμα της στο Καλλιμάρμαρο, αφότου τερμάτισε στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Με μαύρο αθλητικό outfit, γυαλί ηλίου και πορτοκαλί αθλητικό πατούμενο, ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε μέρος στην διαδρομή των 10χλμ στο πλαίσιο του ιστορικού προχθεσινού Μαραθώνιου της Αθήνας, στην επέτειο των 2.500 μέτρων από τη Μάχη του Μαραθώνα! Μάλιστα, φρόντισε να έχει και τσαντάκι μέσης, από το οποίο ξεχώριζε το mp3 player με τα πορτοκαλί ακουστικά.

Ωστόσο αυτό που ξάφνιασε ευχάριστα την στήλη είναι το γεγονός ότι, όταν μετά τον τερματισμό του χρειάστηκε να φορέσει φόρμα για να μην αρπάξει κανένα κρυολόγημα, αυτή δεν ήταν κάποια τυχαία. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, ήταν μια φόρμα του... Πανθρακικού.

Είναι άγνωστο πως έφτασε στα χέρια του προέδρου της κυβερνήσεως αυτή η φόρμα της κομοτηναίικης ομάδας, την οποία ο ΓΑΠ τίμησε δεόντως. Βλέπετε, την ίδια ώρα ο Γ. Πεταλωτής (που θα μπορούσε να είναι ύποπτος για αυτό) βρίσκονταν αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, τρέχοντας τον δικό του άτυπο “μαραθώνιο” για να προπαγανδίσει την υποψηφιότητα του Άρη Γιαννακίδη.

Γεγονός όμως είναι ότι φορώντας κάτι από... Θράκη, ο πρωθυπουργός αποχώρησε μετά τον τερματισμό του από το Καλλιμάρμαρο, ρίχνοντας όπως φαίνεται και στην φωτογραφία μια ματιά και στο iphone του. Στις δηλώσεις του εξέφρασε αισιοδοξία ότι όπως κατάφερε αυτός να τερματίσει, με σχετική άνεση είναι η αλήθεια, το ίδιο θα κάνει και η χώρα.

Στον αγώνα έτρεξαν ακόμα από την κυβέρνηση η Τίνα Μπιρμπίλη και ο Δημήτρης Δρούτσας και σχεδόν 15.000 επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες αθλητές από όλο τον κόσμο. Νικητές αναδείχθηκαν τρεις κενυάτες, ενώ εύσημα αξίζουν και στον... τελευταίο, ονόματι Χο Τσι Μινχ (όχι ο... γνωστός), που τερμάτισε μετά από οκτώ ώρες και κάτι ψιλά.