Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Στις 3.00 το Ελλάδα - Νορβηγία στο Αμοιρίδιο Ξάνθης για το χάντμπολ

Χαρακτήρα τελικού έχει ο αγώνας μετά την ήττα της Τετάρτης στην Τσεχία
Εκληση για συμπαράσταση προς τους διεθνείς από τον κόσμο
ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ...



Στο παρελθόν αφήνει την ήττα από την Τσεχία η εθνική ομάδα χάντμπολ ανδρών και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στον κυριακάτικο αγώνα (3 μ.μ., ΕΤ-1) απέναντι στη Νορβηγία, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της, αφού θα διεξαχθεί στην Ξάνθη.


Στο πλαίσιο του αγώνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Μάντζος παραχώρησε συνέντευξη τύπου, αναφέροντας: «Πιστεύω ότι πρώτος στόχος είναι να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Με αγωνιστικότητα, πάθος και εμφάνιση που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Παίζουμε απέναντι σε μια σχολή του χαντμπολ, ιδιαίτερη σχολή, που μάλιστα χαίρονται για το παιχνίδι τους. Έχουν παίκτες που παίζουν στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Εμείς ερχόμαστε από μια ήττα που μας χάλασε το ηθικό. Αυτό ήταν μέχρι χθες. Σήμερα από την προπόνηση που θα κάνουμε ξεκινάμε με στόχο να αλλάξουμε τα πράγματα και την ψυχολογία. Και φυσικά με στόχο τη νίκη. Έχουμε δυο ημέρες μπροστά μας να μαζέψουμε τις δικές μας δυνάμεις για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Φυσικά και θέλουμε τη νίκη, θα μας δώσει βαθμούς, θα μας βάλει μέσα στο παιχνίδι για την πρόκριση. Ο όμιλος αρχίζει τώρα και έχει διάρκεια».

Εκ μέρους των παικτών, μίλησε ο Γιώργος Ζαραβίνας, ο οποίος δήλωσε: «Ερχόμαστε από ένα αποτέλεσμα, εκτός προγραμματισμού. Άνοιξε το σκορ στην Τσεχία, εκεί είχαμε να διαπραγματευτούμε ένα βαρύ αποτέλεσμα. Θέλουμε τώρα να το ξεπεράσουμε. Είναι δυνατή ομάδα οι Νορβηγοί. Οι παίκτες των δυο ομάδων πάνω κάτω γνωρίζονται αφού πολλοί από αυτούς παίζουν στην Γερμανία. Πρέπει σαν ομάδα να φανούμε πιο ανταγωνιστική, να βγάλουμε στο γήπεδο τα δικά μας προτερήματα και να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος της νίκη. Η Νορβηγία το παραμικρό λάθος δεν το συγχωρεί. Οποιαδήποτε αδυναμία που θα δείξουμε θα την εκμεταλλευθεί. Απλά στο γήπεδο πρέπει να επιβάλουμε τα δικά μας στοιχεία, να μην κάνουμε λάθη. Να βγάλουμε όλα τα ατού μας!».



Πηγή:   http://www.sport-fm.gr/