Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο Χουσεΐν Αχμέτογλου ανεξάρτητος υποψήφιος στην Ξάνθη

Τον στηρίζουν ο ψευτομουφτής Μετέ, ο βουλευτής Μαντατζή και οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι Μπαντακ και Μαλκότς της "Ισότητας"
Το Τουρκικό Προξενείο έκανε ό,τι ήθελε και απειλεί όσους μειονοτικούς κατεβαίνουν με άλλους συνδυασμούς
                       ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ




Το Τουρκικό Προξενείο όχι μόνο επέβαλε την αυτόνομη κάθοδο του μειονοτικού συνδυασμού, αλλά «αφορίζει» και «απειλεί» τους μειονοτικούς που θα κατέβουν υποψήφιοι με τους άλλους συνδυασμούς…!Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες μας και «τζάμπα» οι ρετσίνες και τα φαγοπότια του Τσέπελη με τον Μπαντάκ Χουσεϊν στα γραφεία της ΔΕΥΑΞ επί τόσους μήνες…

Οι μειονοτικοί όχι μόνο έκαναν «πέρα» τον Μπαντάκ, αλλά κατεβάζουν Ανεξάρτητο Υποψήφιο Δήμαρχο ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο, τον Γυμναστή Χουσεϊν Αχμέτογλου που σπούδασε σε Πανεπιστήμιο της Τουρκίας και αποφοίτησε από αυτό το 2003!

Μάλιστα στην τελευταία δημόσια διαβούλευσή τους (το βράδυ της Τετάρτης…) στα γραφεία της περιβόητης «Τουρκικής» Ένωσης, μετά τις σκληρές δηλώσεις Μαλκότς περί «τυχοδιωκτών», επικράτησε μια άκρως ενωτική ατμόσφαιρα και γύρω στις 23.40 το βράδυ αποφασίστηκε κατά μεγάλη πλειοψηφία των περίπου παρόντων 50-60 πρωτοκλασάτων στελεχών της μειονότητας…

-Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ κάθοδος του Μειονοτικού συνδυασμού και μάλιστα με κοινή στήριξη των Μετέ (Ψευτομουφτής Ξάνθης) και Μάντατζη Τσετίν (Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης).

Μάλιστα ο τελευταίος, ενώ ήταν υποστηριχτής της «συνεργασίας» του συνδυασμού με κάποιο κομματικό ψηφοδέλτιο, όχι μόνο αναγκάστηκε να πειθαρχήσει, αλλά σε μια «έξυπνη» διπλωματική κίνηση, προθυμοποιήθηκε να κατεβάσει υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τον συνδυασμό ακόμη και την σύζυγό του και όχι μόνο τους υπαλλήλους του συνδυασμού του, φοβούμενος μη το χαρακτηρίσουν… «προδότη» ή ότι λειτουργεί υπέρ των ελληνικών κομμάτων!

Ενδεικτικό του «κλίματος» που επικράτησε μάλιστα στην προχθεσινονυχτερινή διαβούλευση των μειονοτικών ήταν και η «στροφή» 180 μοιρών του γνωστού Μπαντάκ Χουσεϊν που ενώ επί μήνες υπόσχονταν και είχε δεσμευτεί στον «υπαρχηγό» Μανώλη Τσέπελη ότι «θα κατέβει υποψήφιος σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημάρχου Ξάνθης ο ίδιος ή ο γιος του», τελικά δεσμεύτηκε να στηρίξει απεριόριστα και ο ίδιος τον μειονοτικό συνδυασμό!!!

-Κατεβαίνοντας ο ίδιος ή ο γιος του εκ νέου με τον συνδυασμό ΙΣΟΤΗΤΑ!

Πάντως και από τα όσα ελέγχθηκαν στη προχθεσινή διαβούλευση, φάνηκε για μια ακόμη φορά καθαρά ότι το Τουρκικό Προξενείο όχι μόνο επέβαλε την αυτόνομη κάθοδο του μειονοτικού συνδυασμού, αλλά πληροφορίες μας λένε ότι θα… «αφορίσει» όλους τους μειονοτικούς που θα κατέβουν υποψήφιοι σύμβουλοι με τους άλλους μειονοτικούς συνδυασμούς…!


Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΟΥΣΕΪΝ ΑΧΜΕΤΟΓΛΟΥ

Στην πρώτη αποκλειστική δήλωση που έκανε στο «Μ» ο υποψήφιος μειονοτικός Δήμαρχος Ξάνθης κύριος Χουσεϊν Αχμέτογλου κράτησε χαμηλούς και ενωτικούς τόνους, ενώ στο ερώτημα «αν θα δυσκολευτεί να καταρτίσει το ψηφοδέλτιό του, λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος…», ήταν απόλυτος τονίζοντας τα παρακάτω:

«Έχουμε έτοιμο το συνδυασμό μας εδώ και καιρό. Ευχαριστώ όλους τους φίλους που με τίμησαν με τη πρότασή τους. Κατεβαίνουμε ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ για να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα της Μειονότητας αλλά και όλων των συνδημοτών μας, είμαστε ενωμένοι και αφήνουμε πίσω τα παλιά, βλέποντας ήδη τις νέες μέρες που ξημερώνουν!»

ΣΕ ερώτησή μας αν θα είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό του οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι Μπαντάκ Χουσεϊν και Μαλκότς Χασάν, ο κύριος Χουσεϊν Αχμέτογλου απάντησε ως εξής:

«Όπως μας είπε, ο κύριος Μπαντάκ θα είναι υποψήφιος ο ίδιος ή ο γιος του, ο κύριος Μαλκότς δεν μας έχει δώσει ακόμη τη τελική του απόφαση. Δεν περισσεύει κανείς μας, τους θέλουμε όλους μαζί μας…».

Κύκλοι του μειονοτικού συνδυασμού εξέφραζαν χθες το βράδυ την αισιοδοξία τους για την εκλογή 4-5 μειονοτικών δημοτικών συμβούλων με το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιό τους, ενώ σήμερα θα ανακοινωθεί πότε θα δώσει συνέντευξη τύπου ο νέος Υποψήφιος Δήμαρχος της ΙΣΟΤΗΤΑΣ κ. Αχμέτογλου».
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/