Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Να πάρει κάτι στο Αλκαζάρ θα διεκδικήσει η Ξάνθη


Κρίσιμο βαθμολογικά το παιχνίδι που ξεκινά στις 5.15 το απόγευμα

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ...




Στην Λάρισα ταξιδεύει η Skoda Ξάνθη για τον αγώνα του Σαββάτου(30/10 και ώρα 17:15NOVA), αναζητώντας ένα θετικό αποτέλεσμα που θα διώξει τα σύννεφα του αποκλεισμού από το Κύπελλο Ελλάδος και θα κρατήσει κοντά στους υπόλοιπους την ομάδα. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου προσπάθησε στον ελάχιστο χρόνο που της έμεινε να ετοιμαστεί κατάλληλα γι' αυτήν την πολύ σπουδαία αναμέτρηση, όμως και πάλι θα υπάρχουν απουσίες από την αποστολή. Ο Τζόρτζ Μπόατενγκ και ο Ζντένο Στρμπά, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και έτσι δεν θα καταφέρουν να δώσουν το παρόν στον αγώνα. επίσης ο Πέτρος Μάνταλος και ο Αλτιπαρμακόφσκι είναι τραυματίες, ενώ για διάφορους λόγους, εκτός αποστολής έμειναν ο Δημήτρης Κομεσίδης και ο Σπύρος Βρονταράς.

Το μόνιμο πλέον πρόβλημα στο κέντρο πρέπει να λύσει ο Έλληνας τεχνικός των Θρακιωτών, που πιθανότατα θα πάει στην συνταγή του Περιστερίου, με τους Φλίσκα και Αντεφέμι να καλύπτουν τα κενά των Μπόατενγκ και Στρμπά. Από μπροστά τους πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Βασιλακάκης που θα είναι αυτός που θα μοιράσει το παιχνίδι, ενώ στα άκρα αντί του Μαρσελίνιο, πιθανότατα θα αγωνιστεί ο Πόι, από την δεξιά ο Κατόνγκο και μπροστά ο Έλιγκτον. Στην άμυνα δεν αλλάζει κάτι με τον Μπέρτο δεξιά, τους Βάλλα και Σάντος στο κέντρο, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η αριστερή πτέρυγα, με τους Στιούαρτ και Τζάγκι να διεκδικούν μια θέση στην αρχική 11αδα.

Ο Γιώργος Παράσχος στην 19μελή αποστολή συμπεριέλαβε τους: Γκσπούρνιγκ, Μπέρτο, Τζάγκι, Στιούαρτ, Σάντος, Βάλλα, Κωστούλα, Μαρσελίνιο, Πόι, Έλιγκτον, Κατόνγκο, Μπούγκα, Σουάνη, Κιντάνα, Λυμπερόπουλο, Αντεφέμι, Βασιλακάκη, Σταθάκη και Φλίσκα.

Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνει στους Ξανθιώτες το στάδιο Αλκαζάρ, αφού την τελευταία 5ετία η Skoda Ξάνθη μετράει 3 ήττες, 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Η τελευταία νίκη για την ξανθιώτικη ομάδα ήταν το 2008-09 με το γκολ του υψηλόσωμου Νιγηριανού επιθετικού, Αγκάλι.

2009-10 Λάρισα - Skoda Ξάνθη 2-0 (Τουμέρ, Αμπουχατζίρα)
2008-09 Λάρισα - Skoda Ξάνθη 0-1 (Αγκάλι)
2007-08 Λάρισα - Skoda Ξάνθη 0-0
2006-07 Λάρισα - Skoda Ξάνθη 1-0 (Αλωνεύτης)
2005-06 Λάρισα - Skoda Ξάνθη 3-1 (Γαβριλόπουλος, Μπαχράμης, Αλωνεύτης - Φλίσκας)

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Παππάς (Αθηνών), με βοηθούς τους κ. Τρύφων(Δράμας) και κ. Γούκο (Ηπείρου), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Παμπορίδης (Κιλκίς).



Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/