Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα η Skoda Ξάνθη

Στις 5.15μμ ξεκινά ο αγώνας στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, με τον οποίο ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ




Το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης ενόψει του σημερινού αγώνα 17.15 με τον Ατρόμητο Αθηνών. Ο Γιώργος Παράσχος δούλεψε πολύ στην τακτική δίνοντας μεγάλο βάρος στην αμυντική λειτουργία δουλεύοντας για μεγάλο μέρος με την τετράδα που απαρτίζει την άμυνα. Στη συνέχεια τους έβαλε υπό πίεση με τους Έλιγκτον και Μπεκαμέγκα να ΄΄υποδύονται΄΄ τον τρόπο που λειτουργούν οι επιθετικοί του Ατρομήτου. Σε αυτό το σημείο ζήτησε μεγάλη προσοχή. '' Δεν πρέπει να τους αφήνετε να γυρίζουν στην περιοχή όπως και θα πρέπει να προσεχθούν οι μακρινές μεταβιβάσεις με τις οποίες ψάχνουν τους γρήγορους επιθετικούς τους ''.


Στο πινακάκι με την πιθανή ενδεκάδα βλέπετε αυτό που παρακολουθήσαμε στην τελική πρόβα το πρωί της Παρασκευής. Ο Κατόγκο σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες ήταν και πάλι με τους βασικούς εν αντιθέσει με τον Κιντάνα που δοκιμάστηκε τις προγούμενες μέρες στο αρχικό σχήμα. Στην επίθεση ο Γιώργος Παράσχος δείχνει να προτιμά και πάλι τον Πόι αντί του Έλιγκτον. Ο Στρμπα που αν και δύσκολα θα ξεκινούσε έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού με τη θέση του να παίρνει στην τελική ενδεκάδα ο Βασιλακάκης. Με τους βασικούς δοκιμάστηκε χθες τόσο ο Μαρσελίνιο όσο και ο Αντεφέμι αν και δεν αποκλείεται τελικά τη θέση του τελευταίου να πάρει ο Θανάσης Κωστούλας που είναι καθόλα έτοιμος.



Παραλειπόμενα:

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν εκτός του Σπύρου Βρονταρά, οι τραυματίες Τζορτζ Μπόατεγκ, Πέτρος Μάνταλος, Κιμ Τζάγκι και ο Ζντένο Στρμπα που ένιωσε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να παραμείνει στην Ξάνθη.

Τέλος, Μιχάλης Ζαρόπουλος και Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι θα ενισχύσουν την ομάδα Νέων της SKODA ΞΑΝΘΗ που αγωνίζεται το Σάββατο στις 11:00 στο γήπεδο Ηφαίστου Περιστερίου με την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου.

Αποστολή: Αντεφέμι, Μπούγκα, Έλινγκντον, Γκσμπούρνιγκ,Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Γκλέισον, Πόι, Κιντάνα, Στιούαρτ, Βάλλας, Βασιλακάκης, Κομεσίδης, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Σταθάκης, Φλίσκας, Τσουμανης, Σουανης, Καθαριος, Κωστουλας, Μπεκαμεγκα
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/