Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Απόψε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εμφανίζεται στην Ορεστιάδα

Τη συναυλία θα ανοίξουν
πέντε ντόπιοι καλλιτέχνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ


Ο Σύλλογος Μουσικών & Φίλων Μουσικής Ν. Ορεστιάδας «Δημητρός Αραμπατζής», διοργανώνει συναυλία με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010, στις 9:30’ το βράδυ, στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος».
Τη συναυλία θα ανοίξουν πέντε ντόπιοι καλλιτέχνες: Ο Αποστόλης Ιτσκούδης (κιθάρα-φωνή) αρχικά και θα ακολουθήσουν οι Γιώργος Ματούσης (κιθάρα –φωνή), Γιώργος Τσονίδης, (κιθάρα), Ιωάννα Μουτουσίδου και Ελένη Αποστολούμη (φωνές).

Εισιτήρια προπωλούνται στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» από τις 20:00΄ έως τις 22:00’ και από Δευτέρα έως Παρασκευή στην Ερα Ν. Ορεστιάδας (Ευριπίδου 35) 10:00΄ έως τις 13:00΄.
Τιμές Εισιτηρίων: 15 € (Γενική Είσοδος), και 10€ (Φοιτητικό, Μαθητικό, Στρατιωτικό).

Χορηγός επικοινωνίας είναι η Ερα Ν. Ορεστιάδας (101 & 103,5 FM, 1080 AM)

Μετά από την επιτυχημένη καλοκαιρινή του περιοδεία και στον απόηχο της παρουσίασης της συμφωνικής του δουλειάς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Οκτώβριο, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εμφανίζεται στη Ν. Ορεστιάδα στο πλαίσιο των χειμερινών παραστάσεων του.

Το πρόγραμμα αυτό, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, εκτός από τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας, περιέχει και πολλές, απρόσμενες διασκευές τραγουδιών άλλων δημιουργών. Ο Αλκίνοος θα βρίσκεται μόνος επί σκηνής, πότε με την κιθάρα του και πότε με την τεχνική του live-looping, παίζει, ηχογραφεί επί σκηνής και αναπαράγει, ακουστικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά όργανα, δημιουργώντας ηχητικά τοπία μέσα στα οποία λειτουργούν τα τραγούδια.

Η βραδιά στην Ορεστιάδα θα είναι βραδιά ακρόασης αλλά και συμμετοχής. Η παράσταση επιτρέπει την επί τόπου διαμόρφωση του προγράμματος, τον αυτοσχεδιασμό, τα λάθη, την ανοιχτοσύνη στα άπειρα ενδεχόμενα του τραγουδιού, της στιγμής και της συνύπαρξης.

Η αμφίδρομη και ζωντανή σχέση ερμηνευτή και κοινού μετατρέπει το μοναχικό σε συλλογικό, ολοκληρώνοντας το βίωμα της κοινής μουσικής εμπειρίας.
Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας

Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη

 
Πηγή:  http://orestiadamusic.blogspot.com/