Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΥ
ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

                     ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ
                     ΟΛΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ;


Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες αναμένεται να έχουμε τη βδομάδα που ξεκινά σήμερα.


Ειδικά στην Θράκη για σήμερα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά θαλάσσια 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από -2 έως 7οC.

Πέφτει ακόμα περισσότερο όμως η θερμοκρασία από Τρίτη, με πιθανή ακόμη και τη χιονόπτωση όχι μονο στα ορεινά της χώρας αλλά και μέσα στις πόλεις!

Ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται πολύ "διακριτικά" από την Πέμπτη, ανήμερα των Θεοφανείων.

Αναλυτικά, την Τρίτη, αναμένονται κατά τόπους νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μεγάλη πτώση δείχνοντας «μείον» σε αρκετά σημεία της χώρας.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού και την Τετάρτη, με παγετό το πρωί. Το χιονόνερο ή χιόνι θα κάνει πάλι την εμφάνιση του και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Την Πέμπτη, οι βουτιές στα αγιασμένα ύδατα αναμένεται να πραγματοποιηθούν με λίγες νεφώσεις, ασθενείς βροχές και άνεμους μέτριας εντάσεως 3-5 μποφόρ αλλά και με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Την Παρασκευή, τέλος, αναμένονται λίγες νεφώσεις και άνεμοι μέτριας εντάσεως. Η θερμοκρασία θα σημειώσει και πάλι μικρή άνοδο.

.