Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Για τον Οκτώβριο πήγαν οι εκλογές στα Επιμελητήρια!

Παραιτήθηκε από Διευθυντής του ΕΒΕ Ξάνθης ο Δημήτρης Χατζόπουλος. Αναπληρωτής διευθυντής ο Ηλίας Αραλάγιος

Ποιος νυν πρόεδρος Επιμελητηρίου της Θράκης χαίρεται, γιατί τον ευνοεί η αναβολή;


«Χαράς Ευαγγέλια» για τον νυν Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Παναγιώτη Ανδρικόπουλο με την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ που θα του δώσουμε σήμερα μέσα από τον «Μαχητή».

Παρατείνεται λοιπόν κι άλλο η θητεία του και να «ευλογεί» την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ…

Αφού σύμφωνα με απολύτως έγκυρες αποκλειστικές πληροφορίες μας, οριστικά για τον Οκτώβριο πήγαν οι εκλογές στα Επιμελητήρια! Και επομένως και κακώς βιάστηκε τόσο ο… Ζήσης Κατσαρίκας, αλλά και «κακώς» ξεκίνησαν και οι λοιποί υποψήφιοι Πρόεδροι από τώρα τις… δημόσιες διαβουλεύσεις!

Φυσικά η αναβολή εκ νέου των εκλογών στα Επιμελητήρια, πρωτίστως ευνοεί τον Παναγιώτη Παναγιώτη Ανδρικόπουλο -και στη συνέχεια τα άλλα μέλη της Διοικούσας- να συνεχίσει τον… τουρισμό και τα ταξίδια του σε όλη την Ευρώπη!

Ενώ και επιχειρηματικά, θα μπορεί από δω και πέρα να συνεχίσει να κάνει… «πάσο» στο Elisso Hotel όλες τις ημερίδες του Επιμελητηρίου Ξάνθης!


ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στο μεταξύ εξελίξεις είχαμε στα υπαλληλικά του ΕΒΕ Ξάνθης, στη προσπάθεια τρίτων (Κατσαρίκας-Στ. Μωραϊτης) να πέσουν οι τόνοι και να… «ξεχαστούν» τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και καταγγέλθηκαν περί πλαστογραφιών, εξαφάνισης κασετών κλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τελικά παραιτήθηκε από Διευθυντής του ΕΒΕ Ξάνθης ο Δημήτρης Χατζόπουλος και ορίστηκε στη θέση του ως αναπληρωτής διευθυντής ο Ηλίας Αραλάγιος.

Η επίσημη δικαιολογία του πρώτου που συνεχίζει κανονικά βέβαια ως υπάλληλος στο Επιμελητήριο, «να διευκολύνει το έργο της διοίκησης…», ενώ ο γραμματέας Ζήσης Κατσαρίκας, συγγενής του πρώην διευθυντή του ΕΒΕ Ξάνθης, συνεχίζει τις προσπάθειες να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να «πέσουν» οι τόνοι και από τη πλευρά του Π. Ανδρικόπουλου, αλλά και από τη πλευρά του Δημήτρη Χατζόπουλου…
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/