Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ο κύκλος των χαμένων ποδοσφαιριστών στον Πανθρακικό

Θυμηθείτε ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν από την ομάδα της Κομοτηνής το τελευταίο διάστημα, μετά την έλευση του Φερέρα στον πάγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ


Σε "κύκλο των χαμένων ποδοσφαιριστών" έχει μετατραπεί ο Πανθρακικός, καθώς τα όνειρα για άμεση επάνοδο έχουν αρχίσει να εξαλείφονται σταδιακά και αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές, που είδαν την πόρτα της εξόδου με την έλευση του Εμίλιο Φερρέρα, οι οποίοι δεν ταιριάζουν στις απαιτήσεις του Βέλγου τεχνικού. Την αρχή έκανε ο Κώστας Ιασωνίδης, που από την πρώτη κιόλας στιγμή δεν μπόρεσε να συνεργαστεί με τον Βέλγο τεχνικό, ο οποίος σε συνένευξη τύπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως " ο Κώστας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους κανόνες που έθεσα" με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ συνεχίζει στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Στη συνέχεια, σειρά πήρε ο Σωκράτης Μποντούρης, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε μετά από την λύση της συνεργασίας με τον Πανθρακικό, τόνισε πως είχε "προσωπικό πρόβλημα" Ο έμπειρος επιθετικός επέστρεψε στην Καρδίτσα, την ομάδα της καρδιάς του και φυσικά έχει θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας, ενώ την προηγούμενη κιόλας αγωνιστική "άνοιξε λογαριασμό".

Ο Νίκος Μπαρμπούδης, συγκαταλέγοταν ανάμεσα στα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και ήταν ανάμεσα στα "πουλέν" του Σέρα Φερρέρ, όταν ήταν στην ΑΕΚ. Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας δεν είχε την ανάλογη εξέλιξη και βρέθηκε στον Πανθρακικό, όπου δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στον ΠΑΟ Ρουφ.

Ο Γιώργος Πυθαρούλης αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Χερσονήσου τον Δεκέμβριο του 2009, χωρίς ωστόσο να καταφέρει ποτέ να βρει ρόλο στο βασικό σχήμα της ομάδας και χωρίς να πείσει τους τρεις προπονητές που συνεργάστηκε για την αξία του.

Ο Βλάσης Καζάκης αποκτήθηκε το Καλοκαίρι του 2009, ως μια λύση για την επίθεση. Καθιερώθηκε στο βασικό σχήμα, δίνοντας πολλές μάχες σε κάθε αναμέτρηση, ωστόσο η "αφλογιστία" του σε συνδυασμό με την πίεση από τον κόσμο, έριξαν την ψυχολογία του. Πρίν λίγες μέρες λύθηκε η συνεργασία με τον Πανθρακικό και αμέσως βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη, στην Ξάνθη!

Τα δυο αμυντικά χαφ του Πανθρακικού δεν μπόρεσαν να πείσουν για την αξία τους. Ο Μάνουελ Λόπες ήταν σκιά του καλού του εαυτού, πραγματοποιώντας αποκαρδιωτικές εμφανίσεις ενώ ο Μαρσελάο Γκοιανίρα δεν μπόρεσε να δώσει την ποιότητα που επιθυμούμε ο κόσμος του Πανθρακικού. Ο Λόπες την Παρασκευή αποχαιρέτησε και επίσημα την ομάδα της Κομοτηνής, ενώ θέμα χρόνου είναι να γίνει κάτι ανάλογο και με τον Μαρσελάο.

Ο Φώτης Παπουλής από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Κομοτηνή, έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων της ομάδας, όχι μόνο για το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Ξάνθη, αλλά κυρίως για το πάθος, με το οποίο αγωνιζόταν σε όλα τα παιχνίδια. Όλοι θεωρούσαν πως στην Β εθνική θα κάνει τη διαφορά, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει το ρόλο του με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος αποκτήθηκε το Καλοκαίρι ως προσωπική επιλογή του Παύλου Δερμιτζάκη. Ο νεαρός αριστερός χαφ, έδειξε καλά δείγματα γραφής, ωστόσο δεν έπεισε τον Εμίλιο Φερρέρα, που του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος ήταν η τελευταία μεταγραφική κίνηση του Καλοκαιριού από πλευράς Πανθρακικού και κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Λευτέρη Σακελλαρίου , ο οποίος μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Σε καμία αναμέτρηση, ο έμπειρος αριστερός μπακ δεν έπεισε με την απόδοση του και βρέθηκε "στο μάτι του κυκλώνα", με αποτέλεσμα να είναι θέμα ημερών η λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της πόλης μας!


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/