Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Να πετάξει ψηλά με νίκη θέλει η Skoda Ξάνθη

Στις 7.30μμ στα Πηγάδια η αναμέτρηση με τον Εργοτέλη για την 18η αγωνιστική, σε ζωντανή μετάδοση από τη ΝΕΤ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ
ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ PREGAME



Με ψηλά το ηθικό και με την παράδοση υπέρ της η Skoda Ξάνθη υποδέχεται την Κυριακή (16-01 19:30ΝΕΤ) την ομάδα του Εργοτέλη για την 18η αγωνιστική της Superleague στα Πηγάδια. Το θετικό κλίμα στην ομάδα μετά την νίκη μέσα στην Νέα Σμύρνη δίνει ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου, που θέλουν την νίκη σ' αυτόν τον αγώνα, για δώσουν αξία στην προηγούμενή τους επιτυχία. Ο άνθρωπος που οδήγησε την ξανθιώτικη ομάδα από την δύσκολη θέση που βρισκόταν όταν την ανέλαβε, σε καλύτερα μονοπάτια και μακριά από τον κίνδυνο, ξέρει καλά ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και θέλει από νωρίς να καθαρίσει οποιαδήποτε πιθανότητα για να μην επαναληφθούν τα περσινά. Θα έχει μαζί του αρκετές λύσεις, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι διαθέσιμοι.

Εκτός αποστολής άφησε τους Σταθάκη, Βρονταρά, Καρίοκα, τον Καθάριο που μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε δύο φορές με την Εθνική Νέων και τον Σάντος γιατί δεν είναι 100% έτοιμος. Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να αλλάζει και κάτι σε σχέση με την 11αδα που ξεκίνησε το προηγούμενο ματς, αφού εκτός από την νίκη που πήρε, έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο και κάποια αλλαγή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη εκτός απροόπτου. Ο Νίκος Παπαδόπουλος στις τελευταίες προπονήσεις έδωσε έμφαση στα στημένα, θέλοντας να εκμεταλλευτεί όλες τις ευκαιρίες του αγώνα που θα δώσουν την νίκη στην ομάδα.

Στην αποστολή είναι οι: Γσκπούρνιγκ, Λυμπερόπουλος, Μπόατενγκ, Μπούγκα, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Μπέρτος, Βάλλας, Κωστούλας, Πόι, Κιντάνα, Στιούαρτ, Τζάγκι, Κομεσίδης, Μπεκαμένγκα, Βασιλακάκης, Σουάνης, Φλίσκας, Αντεφέμι και Μάνταλος. Ο πρώην αρχηγός και προπονητής της Skoda Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου, είναι εδώ και χρόνια ένας πετυχημένος προπονητής στον Εργοτέλη και θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα, έχοντας στην διάθεση του τους: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Κυριακίδης, Ορφανός, Βίσιο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Χαντί, Σαρρής, Αλεξόπουλος, Σιάκκας, Λεάλ, Μπέτο, Βερπακόφσκις, Ρομάνο και Μπούντιμιρ. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ολίσε και Ρουμπάκη που είναι τιμωρημένοι, τον Καρέλη που είναι κουρασμένος αφού είναι συμπαίκτης του Καθάριου στην Εθνική Νέων και αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα, αλλά και τους Χρυσοφάκη, Σιάκκα, Σιαρρή, Μπερτόζα, Καβουσάκη και Κανδυλάκη.


Η προϊστορία στα Πηγάδια είναι με το μέρος της ξανθιώτικης ομάδας, που μετράει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις.

Πιο αναλυτικά:

2009-10 Skoda Ξάνθη - Εργοτέλης 1-0

2008-09 Skoda Ξάνθη - Εργοτέλης 0-1

2007-08 Skoda Ξάνθη - Εργοτέλης 1-0

2006-07 Skoda Ξάνθη - Εργοτέλης 0-0

2005-06 Ο Εργοτέλης ήταν στην Β΄Εθνική

2004-05 Skoda Ξάνθη - Εργοτέλης 3-0

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας), με βοηθούς τους κ. Φαντόπουλο (Πειραία) και κ. Δημόπουλο (Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).


Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/