Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Εκτός ΠΑΣΟΚ τρία στελέχη του Έβρου που στήριξαν αντάρτες

Εστάλη σχετική επιστολή από τον πρόεδρο της Επιτροπής Καταστατικού του κυβερνώντος κόμματος Γιώργο Ανωμερίτη για συνολικά 105 άτομα σε όλη τη χώρα

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ





Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας 105 στελεχών του ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Καταστατικού του κυβερνώντος κόμματος Γιώργος Ανωμερίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήμα 995, στην επιστολή του κ. Ανωμερίτη τονίζεται ότι τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, των οποίων η κομματική ιδιότητα αναστέλλεται, στήριξαν αντάρτικα ή ανεξάρτητα ψηφοδέλτια στις πρόσφατες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Όπως προκύπτει από την λίστα των μελών, ορισμένα από αυτά διαγράφονται, επειδή στήριξαν υποψηφίους ακόμα και σε περιοχές που το ΠΑΣΟΚ δεν είχε επίσημο υποψήφιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της telegramm,για τον Έβρο, δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί η τελική λίστα με τα ονόματα όσων η κομματική ιδιότητα αναστέλλεται, αλλά με τα μέχρι αυτή την στιγμή στοιχεία, πρόκειται για 3 άτομα, τα οποία διαγράφονται σίγουρα, και τα οποία στήριξαν αντάρτικα ψηφοδέλτια, έχοντας μάλιστα θέση σε κομματικά πόστα. Αναμένεται ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου.

 
Πηγή:  http://www.telegramm.gr/