Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τη ζήλευε παθολογικά και την «κάρφωσε» στους γονείς της

Τους αποκάλυψε ότι η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Θράκης κόρη τους δούλευε σερβιτόρα σε μπαρ με αλλοδαπές, όταν εκείνη του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


O φοιτητής είχε δεσμό με φοιτήτρια του Δημοκριτείου πανεπιστημίου, κάτι πολύ φυσικό κι όμορφο. Η σχέση τους, όμως, με απόφαση της κοπελιάς, διακόπηκε, αφού στο μεταξύ κάποιοι της πρότειναν να δουλεύει σε μπαράκι με αλλοδαπές ως σερβιτόρα. Και, μάλιστα, με πολύ καλό μεροκάματο. Πήγε δοκιμαστικά, αλλά της άρεσε το περιβάλλον.

Το κορίτσι ήταν θεά, ψηλή και όμορφη. Έσπρωχνε τα ποτά το ένα μετά το άλλο στους διάφορους καψούρηδες, που την περιτριγυρνούσαν κι έβγαζε ποσοστά και νυχτοκάματο που κάλυπτε σε μια εβδομάδα, αυτά που έστελναν οι γονείς της.

Ο φοιτητής, μη αντέχοντας τον χωρισμό και αφού είδε ότι δε γυρνούσε στην αγκαλιά του, σκέφτηκε να την εκδικηθεί και να ενημερώσει τους γονείς της, που ήταν συντηρητικοί άνθρωποι ότι η κόρη τους σπουδάζει, αλλά το βράδυ …χτυπά υπερωρίες. Πήγε στη Λάρισα, βρήκε τους ανθρώπους και τους μίλησε. Μάλιστα, για να τους αποδείξει την αλήθεια, τους έπεισε να’ ρθουν στην Κομοτηνή για να την αιφνιδιάσουν.

Ετοιμάστηκαν άρον άρον οι άνθρωποι, πήραν ένα ταξί και μετά από ώρες ταξιδιού ήταν έξω από το γνωστό μπαρ. Τηλεφώνησαν στην κόρη τους στις δύο τα ξημερώματα. Η μικρή, που είδε το νούμερο του πατέρα της, βγήκε έξω για να απαντήσει και να μην ακούγονται μουσική και θόρυβοι.

«Έλα, μπαμπά. Καλά είμαι, γυρνάω σπίτι, ήμουν στη φίλη μου, όλα καλά»... Ο πατέρας που την παρακολουθούσε από απόσταση 50 μέτρων από το μπαρ, ατάραχος της λέει: «Γύρνα πίσω σου κι έλα στο ταξί που βλέπεις, είμαι μέσα».

Η κοπέλα έπεσε από τα σύννεφα. Μουδιασμένη, ακολούθησε τους γονείς της, που εκείνη την ώρα έδειξαν χαρακτήρα. Οδήγησαν το ταξί στο σπίτι που νοικιάζει ως φοιτήτρια η κόρη τους. Η κοπελιά άφησε μέσα στο μπαρ την τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα, που ακόμη δεν πήγε να τα πάρει μετά την αιφνίδια εξαφάνισή της.

Είναι σίγουρο ότι προέχουν οι σπουδές κι όχι αυτά τα περίεργα εργασιακά νυχτοπερπατήματα.



Πηγή: http://www.xronos.gr/