Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Και τώρα ο Ηρακλής για την Skoda Ξάνθη

Οι μνήμες που ξυπνά η συγκεκριμένη αναμέτρηση, το χθεσινό ρεπό, η σημερινή προπόνηση

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ



Επιστροφή στην δουλειά για τους παίκτες της Ξάνθης, μετά το χθεσινό ρεπό. Το ραντεβού στο προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων είναι για τις 11:00 σήμερα το πρωί. Ο Νίκος Παπαδόπουλος βρίσκεται σε ευχάριστη θέση, καθώς έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους αυτή τη στιγμή, εν όψη του αγώνα με τον Ηρακλή. Είναι περιττό να πούμε ότι το ζητούμενο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι να επιστρέψει η ομάδα από την Θεσσαλονίκη με θετικό αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής βρίσκετε στο ίδιο σημείο με την Σκόντα Ξάνθη, σε ένα παιχνίδι ανοικτό σε όλες τις προβλέψεις. Από την άλλη, αν η ομάδα της Ξάνθης εμφανίσει το καλό της πρόσωπο, τότε επιτρέψτε μας να πούμε ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες με το μέρος της.


Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ξυπνάει μνήμες, το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι έδινε εκτός από την νίκη και την παραμονή στην κατηγορία. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς μια νίκη ή μια ισοπαλία, κρατάει την ομάδα σε απόσταση ασφάλειας από την επικίνδυνη ζώνη.


Παραλειπόμενα:

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Νίκο Παπαδόπουλο στη σημερινή προπόνηση ήταν η απουσία του Θανάση Κωστούλα. Ο έμπειρος αμυντικός ήταν άρρωστος και δεν προπονήθηκε.
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/