Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Μεταπτυχιακών Φοιτητών του τμήματος Διεθνών Οικονομικών και Επιχειρηματικών Σχέσεων

Έναρξη προγραμματισμού νέων δράσεων για το επόμενο διάστημα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Εγγραφές των νέων μελών και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του νεοσύστατου Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών του τμήματος Διεθνών Οικονομικών και Επιχειρηματικών Σχέσεων πραγματοποιήθηκαν στις 14 Μαρτίου 2011. Ο σύλλογος μετράει μόλις έναν χρόνο ζωής, αλλά έχει προχωρήσει ήδη σε πλούσια δράση για την εξυπηρέτηση των σκοπών του. Κατά την προαναφερθείσα διαδικασία εγγραφών νέων μελών αίτηση συμμετοχής στο σύλλογο συμπλήρωσαν 24 φοιτητές, σε σύνολο 33 ενεργών μεταπτυχιακών φοιτητών του πρώτου έτους. Στη συνέχεια, υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. οι οποίες, με αλφαβητική σειρά, ήταν Γαλανοπούλου Αλεξάνδρa, Γκιόγκης Λάζαρος, Γουμενίδης Παναγιώτης, Κολοβού Ελένη, Κωστικίδου Δέσποινα, Μάστορας Χάρης, Σαμαρά Ιωάννα.



Τα αποτελέσματα των εκλογών

Κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας ψήφισαν 24 μεταπτυχιακοί φοιτητές και τα έγκυρα ψηφοδέλτια που καταμετρήθηκαν ήταν 23. Εκλέχτηκαν ο Γκιόγκης Λάζαρος με 16 ψήφους, η Ελένη Κολοβού με 13, ο Χάρης Μάστορας με 9, η Αλεξάνδρα Γαλανοπούλου με 8 και η Ιωάννα Σαμαρά με 8 ψήφους, ενώ αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν ο Παναγιώτης Γουμενίδης με 3 ψήφους και η Δέσποινα Κωστικίδου με 2 ψήφους. Ακολούθησε κατανομή αξιωμάτων όπου πρόεδρος εξελέγη ο Λάζαρος Γκιόγκης, αντιπρόεδρος η Ελένη Κολοβού, Γενικός Γραμματέας η Αλεξάνδρα Γαλανοπούλου, Ειδικός Γραμματέας η Ιωάννα Σαμαρά και ταμίας ο Χάρης Μάστορας.

Για την επικοινωνία με τον σύλλογο έχει δημιουργηθεί επίσης ηλεκτρονικός λογαριασμός e-mail(smf-dosa@hotmail.com), όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν σχετικά με το σύλλογο, αλλά και με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος.


Λάζαρος Γκιόγκης, «Στόχοι μας, η ικανοποίηση των αναγκών των φοιτητών και η προβολή του μεταπτυχιακού προγράμματος»

Μιλώντας στον ΠτΘ ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του συλλόγου, κ. Λάζαρος Γκιόγκης, όρισε καταρχήν το διττό σκοπό του συλλόγου, «αφενός να ικανοποιήσει τις ανάγκες και να βελτιώσει τις συνθήκες φοίτησης των φοιτητών μέσα στο πανεπιστήμιο και αφετέρου, επειδή είμαστε το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα οικονομικού χαρακτήρα στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, να δημοσιοποιήσουμε και να προβάλουμε το μεταπτυχιακό, ως πρόγραμμα».

Ως προς τον δεύτερο στόχο του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών, οργανώνονται ορισμένες διαλέξεις με καθηγητές του τμήματος, αλλά και μια σειρά δράσεων παρόμοιου χαρακτήρα.

Ο κ. Γκιόγκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επικοινωνία και τη συνεργασία, που υπάρχει με τους καθηγητές και με το διοικητικό προσωπικό του τμήματος, δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξος για την αποτελεσματικότητα του εγχειρήματος των μελών του συλλόγου. Διαβεβαίωσε, τέλος, ότι έχουν ξεκινήσει να κατατίθενται οι ιδέες και να προγραμματίζονται νέες δράσεις του συλλόγου, που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το επόμενο διάστημα.

 
Πηγή:  http://www.paratiritis-news.gr/