Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Εθνικός Αλεξ/πολης στην Αθήνα

Περισσότερο για τις εμπειρίες ταξίδεψε στην πρωτεύουσα η εβρίτικη ομάδα

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το Σαββατιάτικο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011. Στο κλειστό της Γλυφάδας ο δεύτερος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και μετά από δύο σερί ήττες (με Ολυμπιακό στο Κύπελλο και ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα) δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες όπως παραδέχθηκε και ο Βασίλης Μηνούδης: «Η νίκη είναι μονόδρομος και θέλουμε να εμφανίσουμε τον καλό μας εαυτό, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε και πάλι μια ανοδική πορεία και να είμαστε έτοιμοι για τα δύσκολα παιχνίδια που έπονται».



Στην ομάδα της Θράκης μετά την αποχώρηση του Σον Φάιγκα, ο Γιάννης Ανδρεάδης θα εμπιστευθεί θέση βασικού στον Ανέστη Δαλακούρα κι όπως τόνισε: «Εμείς από δω και πέρα θέλουμε να δώσουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά, αλλά και να αποδείξουμε ότι μείναμε με την αξία μας στην κατηγορία. Θέλω να παίζουμε καλό βόλεϊ και να έχουμε την ίδια σοβαρότητα ως το τέλος».









Στο κλειστό της Κυψέλης έχουν την σύγκρουση των δύο... άκρων, αφού ο ουραγός της βαθμολογίας Πανελλήνιος υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ηρακλή. Στον Ηρακλή ο Φρέντι Μπρουκς επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τους Κράβαρικ, Γκόρτσανιουκ, Δ. Εφραιμίδη. Στην Θεσσαλονίκη ο τρίτος στη βαθμολογία ΠΑΟΚ δίνει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Λαμία. Η ομάδα της Ρούμελης μετά την ήττα από την Καλαμαριά έχασε τις περισσότερες (αν όχι όλες) ελπίδες της για μια θέση στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης περιόδου, θα αγωνιστεί χωρίς τον Γκάμπριελ Ράντιτς (έλυσε με κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του).



Στην Πάτρα η ΕΑΠ υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με τους γηπεδούχους να θέλουν το τρίποντο προκειμένου να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα και τους φιλοξενούμενους να αναζητούν βαθμό ή βαθμούς που θα τους φέρουν πιο κοντά στην παραμονή. Οι Καλαμαριώτες θα αγωνιστούν και σ' αυτό το ματς χωρίς τον Θοδωρή Μποζίδη (πρόβλημα στη γάμπα), αλλά ο Χρήστος Πάτρας περιμένει από τους παίκτες του: «Μια εμφάνιση ανάλογη αυτής κόντρα στην Λαμία. Είμαστε σε καλή κατάσταση, μας έχει φύγει το άγχος και μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά».



Στην Πολίχνη ο Επίκουρος ISS δίνει έναν ακόμη τελικό παραμονής με αντίπαλο τον ΑΟ Κηφισιάς. Στους φιλοξενούμενους ο Σωτήρης Δρίκος δεν υπολογίζει τον Δημήτρη Γεώργα, ενώ στην αποστολή είναι και ο Χρήστος Μπέλλος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.



Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Σάββατο 12/3/2011

Πανελληνίου, 19.00, Πανελλήνιος ΓΣ - Ηρακλής, Βουδούρης, Παπαδογούλας, παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος

Πολίχνης, 19.00, Επίκουρος ISS - ΑΟ Κηφισιάς, Θεμελής, Πανούτσος, παρατηρητής διαιτησίας: Αντωνούλης

ΕΑΠ, 19.00, ΕΑΠ Λουξ - Απόλλων Καλαμαριάς, Βαρθαλίτης, Μυλωνάκης, παρατηρητής διαιτησίας: Ακαρέπης

Γλυφάδας, 19.00, Παναθηναϊκός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ράπτης, Κυριοπούλου, παρατηρητής διαιτησίας:Βασιλειάδης

ΠΑΟΚ, 19.00, ΠΑΟΚ - ΓΣ Λαμία, Γεροθόδωρος, Δεληκωστίδης, παρατηρητής διαιτησίας: Κάλλης



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/