Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Οι Xanthifans στα Πηγάδια

Αντιπροσωπεία των φιλάθλων βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση  για να μεταφέρει μήνυμα συμπαράστασης στους παίκτες για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Αντιπροσωπεία του συνδέσμου φιλάθλων Xanthifans βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδος για να μεταφέρει μήνυμα συμπαράστασης στους παίκτες για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα.
 
Οι εκπρόσωποι του συνδέσμου -με επικεφαλή τον πρόεδρο Δημήτρη Αντωνιάδη- γίνανε δεκτοί από τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Κασναφέρη και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου με τους οποίους συνομίλησαν για αρκετή ώρα. Οι φίλαθλοι ζήτησαν να μεταφέρουν στους παίκτες ότι παρά την πίκρα που πήραν στο παιχνίδι με τον Πανσερραικό είναι εδώ και τους στηρίζουν, με την προϋπόθεση ότι και οι ίδιοι θα πρέπει να τα δώσουν όλα από εδώ και πέρα για να μην περάσει η ομάδα την περσινή περιπέτεια.
 
Η υπόσχεση που πήραν από τους δύο άντρες ήταν ότι αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης θα ενημερωθούν οι παίκτες και ότι δεν πρέπει να ανησυχούν γιατί είναι όλοι συνειδητοποιημένοι και ξέρουν πολύ καλά τί πρέπει να κάνουν.
 
«Να ξέρετε ότι όσο στενοχωρημένοι είστε εσείς, είμαστε και εμείς αλλά και οι παίκτες και την Κυριακή θα το δείτε και στο γήπεδο, ότι τα παιδιά θα τα δώσουν όλα για την νίκη», είπε κάποια στιγμή ο Γιάννης Παπαδημητρίου. «Αυτό θέλουμε και εμείς, να τους δούμε να παλεύουν και δεν είμαστε εδώ για να τους αποδοκιμάσουμε για την ήττα με τον Πανσερραικό, αλλά να τους στηρίξουμε για την συνέχεια», ήταν η απάντηση των φιλάθλων.
 
Τέλος, κλείστηκε και ένα ραντεβού μετά τη λήξη του πρωταθλήματος για να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα θέματα γύρω από την ομάδα, ζητώντας και την παρουσία του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου.
 

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/