Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Αποκλειστικό: Ψηφοδέλτια ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη


Ποιοι οι σίγουροι, ποιοι φλερτάρουν με τις θέσεις και ποιοι κόβονται και μένουν εκτός;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ "ΜΑΧΗΤΗ"


Έντονη κινητικότητα στα δύο μεγάλα κόμματα εν όψει πρόωρων εκλογών, γεγονός που αρχίζει πλέον και «καταγράφεται» και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις καθώς μικραίνει αισθητά η ψαλίδα ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

Αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» αναφέρουν λοιπόν ότι ήδη άρχισε έντονη κινητικότητα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, για το τοπικό ψηφοδέλτιο.

Ήδη θεωρείται δεδομένο ότι μένει ΕΚΤΟΣ ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ Ξάνθης ο Παναγιώτης Σγουρίδης που έχει εκφράσει σαφέστατα θέση κατά του Μνημονίου και ασκεί δριμύτατη πλέον κριτική στη Κυβέρνηση και προσωπικά στον Γ. Παπανδρέου ενώ φαβορί για μια θέση στο ψηφοδέλτιο είναι οι Γιώργος Χουλιάρας (πρώην Πρόεδρος Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης) και Δημήτρης Σαλτούρος (δικηγόρος - νυν Περιφερειακός σύμβουλος), εκτός αν τους… «κόψουν» βέβαια οι «γνωστές - αόρατες» δυνάμεις που έδρασαν στις τελευταίες και προτελευταίες εκλογές.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι τον γιατρό ΝΙΚΟ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ θέλει να προωθήσει εκ νέου ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Αχιλλέας Τσαρτσάρας (θεωρείται ο ευκολότερος αντίπαλος για τον Σωκράτη Ξυνίδη), αλλά ο ίδιος δεν επιθυμεί πλέον κάτι τέτοιο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες λένε επίσης ότι και ο αδελφός του γιατρού Δημήτρης Βουρβουκέλης, στηρίζει πλέον ανοιχτά τον Δημήτρη Σαλτούρο, αφού διαφώνησε ανοιχτά με την έδρα του νέου Δήμου Αβδήρων και τον «Καλλικράτη»…

Πάντως ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά και πάλι στο Νομό Ξάνθης παραμένει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μάντατζη Τσετίν, ενώ με τον ισχύοντα εκλογικό Νόμο, το κόμμα που θα βγει πρώτο στο Νομό Ξάνθης, θα βγάλει και τις δύο έδρες! Κι αυτό σημαίνει ότι θα γίνει αυτή τη φορά από μηδενική βάση «σκληρή μάχη» για το ποιο κόμμα θα κερδίσει την πλειοψηφία στο Νομό Ξάνθης, αφού οι τελευταίες Περιφερειακές εκλογές, έδειξαν σοβαρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας και οι λεγόμενες δημοκρατικές αριστερές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ κλπ θα κόψουν ψήφους από το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές κι όχι από τη Νέα Δημοκρατία.


Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/