Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Βαριά ήττα της Ξάνθης στον Βόλο

Εχασε με χαρακτηριστική άνεση από τον τοπικό Ολυμπιακό με 3-0

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 3-0 της Skoda Ξάνθης στο "Πανθεσσαλικό" και έκανε τεράστιο άλμα για την είσοδο του στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη "διψούσε" για το τρίποντο προκειμένου να συνεχίσει να έχει το αβαντάζ έναντι των διωκτών της για την κατάληψη της 5ης θέσης, και το πήρε με πανηγυρικό τρόπο απέναντι στην Skoda Ξάνθη.

Οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ στο 34' με τον Σανκαρέ βλέποντας τις αρκετές επιθετικές προσπάθειές τους από το ξεκίνημα του αγώνα να επιβραβεύονται, ενώ στο δεύτερο μέρος βρήκαν δύο ακόμα φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, έχοντας για σκόρερς τον "αειθαλή" Σολάκη (67') και τον Τομάς (83').

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη βρίσκεται πλέον στην 5η θέση με 44 πόντους, απολαμβάνοντας διαφορά +5 από τον 6ο του βαθμολογικού πίνακα Άρη (39 βαθ.) και +6 από την 7η Καβάλα (38 βαθ.), δύο μόλις αγωνιστικές πριν το φινάλε.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιαπούκοβιτς, Ουμπίδες, Μητρόπουλος, Μαρτίν (86' Ροντρίγκες), Τομάς, Ζέλεσι, Σανκαρέ (85' Ψυχογιός), Μπρέσκα (74' Ακόστα), Ρόκας, Ζαραδούκας, Σολάκης

Skoda Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Βάλλας, Σταθάκης, Τζάγκι (83'Τσουμάνης), Μπόατενγκ (57' Μάνταλος), Αντεφέμι, Καζάκης, Κιντάνα, Βασιλακάκης (72' Σουάνης), Μαρσελίνιο

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών)

Βοηθοί διαιτητή: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

Γκολ: Σανκαρέ (34'), Σολάκης (67'), Τομάς (83')

Κίτρινες κάρτες: Ρόκας (10'), Ζαραδούκας (40'), Σανκαρέ (44'), Μητρόπουλος (69') / Μπέρτος (9'), Βασιλακάκης (18'), Μπόατενγκ (39'), Κιντάνα (60'), Βάλλας (78')

Κόκκινες κάρτες: -

.