Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τα ξένα ΜΜΕ για τον θάνατο του Αντεφέμι στην Εγνατία


Παγκόσμια θλίψη για τον νιγηριανό άσο της Ξάνθης

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ


Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση του θανάτου του άσου της Σκόντα Ξάνθη, Ολουμπάγιο Αντεφέμι σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνάτια Οδό.

Κορυφαίες ιστοσελίδες και τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία φιλοξένησαν ακόμα και ως πρώτο θέμα την είδηση του θανατηφόρου δυστυχήματος του Νιγηριανού άσου που σε ηλικία 25 ετων άφησε την τελευταία του πνοή στην ασφάλτο.

«Ο Νιγηριανός διεθνής, Αντεφέμι πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα στην Ελλάδα», ήταν ο τίτλος του τηλεγραφήματος του «Reuters», το οποίο φιλοξένησε τις λεπτομέρειες του θανάτου του άσου των Ακριτών, αλλά και την επίσημη ανακοίνωση της Super League.

O ίδιος ακριβώςε τίτλος υπήρχε και στο ρεπορτάζ μίας εκ των κορυφαίων αθλητικών ιστοσελίδων στην Αφρική, στο «Kick Off» με φωτογραφία του άτυχου αθλητή με την εμφάνιση της Εθνικής Νιγηρίας.

Εκτενή ρεπορτάζ, όμως, φιλοξενήθηκαν και στην Αυστρία ελέω του περάσματος του παίκτη και από την Αλταχ. «Ο πρώην παίκτης της Αλταχ, Αντεφέμι είναι νεκρός», ανέφερε σε ρεπορτάζ της τόσο η εφημερίδα, «Kleine Zeitung» όσο και η «Krone».

Η είδηση, όμως, βρέθηκε μεταξύ των κορυφαίων και στις ιστοσελίδες των γερμανικών εφη,ερίδων. Τόσο η «Bild» όσο και η «Suddeutsche Zeitung» φιλοξένησαν ρεπορτάζ για το περιστατικό με τον άτυχο ποδοσφαιριστή της Σκόντα Ξάνθη.

Ενώ υπήρχαν πολλά ρεπορτάζ και στη Γαλλία, μιας και ο παίκτης είχε φορέσει παλιότερα τη φανέλα της Μπουλόν. «Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αντεφέμι», ήταν ο τίτλος στα ρεπορτάζ του «Sofoot», του «Sports.fr» και του «sport24.fr».


Πηγή:  http://www.sentragoal.gr/