Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Στην Κωνσταντινούπολη η ΑΜ-Θ για δέκα μέρες

Θα πραγματοποιηθεί δεκαήμερο τουριστική προβολής σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Τουρισμού

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ;


10ήμερο Τουριστικής Προβολής διοργανώνεται από την Αντιπεριφέρεια Τουρισμού & Πολιτισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στην Κωνσταντινούπολη. Θα πραγματοποιηθεί στο Σισμανόγλειο Μέγαρο την περίοδο 1-10 Ιουνίου 2011.

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη έχει παραχωρήσει στην Αντιπεριφέρεια Τουρισμού & Πολιτισμού της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης το Σισμανόγλειο Μέγαρο για δράσεις τουριστικής προβολής. Το ιστορικό αυτό κτίριο βρίσκεται στον σημαντικότερο εμπορικό δρόμο της Πόλης (Istiklal Caddesi) και συνεπώς αποτελεί στρατηγικό σημείο για δράσεις προβολής σε ευρύ κοινό.

Για το 10ήμερο τουριστικής προβολής θα τυπωθούν έντυπα στην τουρκική γλώσσα που θα διανέμονται στο ευρύ κοινό και θα προάγουν τουριστικά την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, ενώ η δράση θα συνδυαστεί με προβολή βίντεο και δημοσιότητα στα τουρκικά ΜΜΕ. Πρόκειται για ένα εορταστικό 10ήμερο παρουσίας στον εμπορικότερο δρόμο της Πόλης, που στόχο έχει να προσελκύσει στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης μεμονωμένους τουρίστες, αλλά και οικογενειακό τουρισμό από τη γείτονα χώρα το καλοκαίρι που έρχεται, αλλά και τις επόμενες τουριστικές περιόδους.


Πηγή:   http://www.telegramm.gr/