Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Κωλυσιεργία στη διαδικασία εκτιμήσεων για το Βατοπέδι καταγγέλλει ο ΛΑΟΣ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΘANAΣΙΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ;


Για κωλυσιεργία στη διαδικασία των εκτιμήσεων αναφορικά με τη Μονή Βατοπεδίου κάνουν λόγο οι βουλευτές του ΛΑΟΣ Αθ. Πλεύρης και Αδ. Γεωργιάδης, με ερώτηση που κατέθεσαν προς τους υπουργούς Οικονομικών.

Για κωλυσιεργία στη διαδικασία των εκτιμήσεων αναφορικά με τη Μονή Βατοπεδίου κάνουν λόγο βουλευτές του ΛΑΟΣ Αθ. Πλεύρης και Αδ. Γεωργιάδης, με ερώτηση που κατέθεσαν προς τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης.

Όπως υπενθυμίζουν οι βουλευτές, λίγο πριν ολοκληρώσει τις εργασίες της η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Ι.Μ.Β. αποφασίστηκε ομόφωνα από τα μέλη της επιτροπής να επιλεγούν ανεξάρτητοι εκτιμητικοί οίκοι προκειμένου να εκτιμηθούν αφενός η λίμνη Βιστωνίδα και αφετέρου σειρά ακινήτων του δημοσίου που ανταλλάγησαν με αυτήν.

Ενώ, όμως έχει παρέλθει χρονικό διάστημα άνω των οκτώ μηνών, όπως σημειώνουν, δεν υπάρχει καμία γνώση για την τύχη των εκτιμήσεων. Οι κ.κ. Πλεύρης και Γεωργιάδης ζητεί από τους αρμόδιους υπουργούς να διευκρινίσουν σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία εκτίμησης και για ποιο λόγο «κωλυσιεργούν».

.