Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Εμφαση στην... "Άκρα Αριστερά" για την Skoda Ξάνθη

«Αδειασε» η άμυνα της ομάδας και αναζητείται επειγόντως αριστερό μπακ
ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ;


Παρελθόν για την Ξάνθη αποτελεί από προχθές το απόγευμα ο Κιμ Τζάγκι. Με σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ επισημοποίησε το «προαναγγελθέν διαζύγιο» με τον Ελβετό αμυντικό, ευχαριστώντας τον για τα δύο χρόνια της παρουσίας του στα Πηγάδια.

ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ

Πρακτικά η αποχώρηση του Τζάγκι θέτει ως πρώτη προτεραιότητα πλέον την απόκτηση αριστερού μπακ, μια και είχε προηγηθεί και η λύση της συνεργασίας με τον Τζόρνταν Στιούαρτ, που επίσης αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση. Τα ονόματα των υποψηφίων που έχουν ακουστεί έως τώρα είναι δύο παικτών που έπαιξαν παλιότερα μ' επιτυχία στην ομάδα, του Στέλιου Βενετίδη και του Δημήτρη Γελαδάρη. Ομως, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχει δεχτεί επίσημη πρόταση. Δεν φτάνει, δηλαδή, η επιθυμία του κόσμου να τους ξαναδεί με τη φανέλα της Ξάνθης. Ενδεχομένως να προβληματίζει τους ιθύνοντες της ομάδας η ηλικία των δύο ποδοσφαιριστών, αλλά αν η έρευνα αγοράς δεν καταλήξει σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, δεν αποκλείεται να ξαναδούν πιο ζεστά τις δοκιμασμένες λύσεις. Σε αυτή την περίπτωση μειώνει το ρίσκο μιας μεταγραφής που θα περιμένεις να βγει αλλα και το ποτε θα προσαρμοστεί. Για το πόσο μπορούν να βοηθήσουν? επιτρέψτε μας τον χαρακτηρισμό "θα έχουν τη φανέλα στο σπίτι". Αν προβληματίζει η χρονική διάρκεια συμβολαίου λόγω ηλικίας, τότε θα πούμε απλά ότι, ούτος η άλλος και οι νεότεροι παίκτες που έρχονται δεν έχουν μεγάλα σε διάρκεια συμβόλαια. Πάντα κατά την άποψή μας Γελαδάρης και Βενετίδης είναι λύσεις τουλάχιστον για τα επόμενα δυο χρόνια και καλό θα ήταν να αποκτηθούν "πακέτο".

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ

Σε κάθε περίπτωση, ουσιαστικές κινήσεις θα υπάρξουν από σήμερα. Ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης, ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου και ο σκάουτερ, Κώστας Κωνσταντινίδης, επιστρέφουν από το εξωτερικό όπου βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Επιστρέφοντας, θα βάλουν κάτω τι είδαν εκεί, τι έχουν να δουν ακόμη σ' εγχώριο και διεθνές επίπεδο και ανάλογα θα φτιάξουν τι λίστα με τα «ψώνια» τους.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2011-2012

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τέλος Μαϊου η Σκόντα Ξάνθη θα βγάλει σε κυκλοφορία τα νέα εισιτήρια διαρκείας. Στα ίδια πάνω-κάτω επίπεδα με πέρυσι θα κυμανθούν οι τιμές. Αναμένεται ανακοίνωση μεταγραφής λίαν συντόμος!!!

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/