Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Χρ. Πανόπουλος: "Θα κάνουμε νέες μεταγραφές, όχι πρώην παίκτες!..."

Ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθη διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται για επιστροφή πρώην ποδοσφαιριστών στην ομάδα!

ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ


Τον τελευταίο καιρό, και ενόψει έλλειψης ειδήσεων γύρω από τη SKODA Ξάνθη, πολλά ακούγονται και γράφονται σε διάφορα site και αθλητικές εφημερίδες της Αθήνας για επιστροφή πρώην ποδοσφαιριστών στη SKODA Ξάνθη. Ακούστηκαν τα ονόματα των Στέλιου Βενετίδη, Δημήτρη Γελαδάρη, Χάρη Παππά, Ντενίζ Μπαϊκαρά, Πασχάλη Μελισσά και άλλων.

Ο αθλητικογράφος του «Μ», Γιάννης Τσιλιγκιρίδης, επικοινώνησε τηλεφωνικά χθες το πρωί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, κ. Χρήστο Πανόπουλο και του ζήτησε να ξεκαθαρίσει αν τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό ισχύουν.

Ο κ. Πανόπουλος απάντησε με ειλικρίνεια διαψεύδοντας όλα τα αβάσιμα και ψευδή ρεπορτάζ τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται για επιστροφή πρώην ποδοσφαιριστών στην ομάδα!... Όσα γράφονται τον τελευταίο καιρό είναι ψευδή, δεν έχουν ίχνος αλήθειας και δεν ισχύουν. Θα κάνουμε νέες μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα και θα θέσουμε καινούριους στόχους στο νέο πρωτάθλημα…».

Επίσης ο κ. Πανόπουλος διέψευσε και τις φήμες για μεταγραφή του Καλτσά από την ομάδα της Βέροιας.

Ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης με τους συνεργάτες του Γιάννη Παπαδημητρίου και Κώστα Κωνσταντινίδη, έχουν στα χέρια τους τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που ήρθαν σε επαφή τον τελευταίο καιρό σε Ελλάδα και εξωτερικό και αφού επεξεργαστούν όλες τις περιπτώσεις θα απευθυνθούν στον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πανόπουλο ο οποίος θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις για τις νέες μεταγραφές. Άλλωστε από στιγμή σε στιγμή αναμένονται οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη για ότι νεότερο αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/