Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Στάση εργασίας στο Δημόσιο και απεργία στις ΔΕΚΟ την Πέμπτη

Λουκέτο στα πάντα ενόψει ιδιωτικοποιήσεων και ενιαίου μισθολογίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


"Λουκέτο" στις ΔΕΚΟ του ευρύτερου δημόσιου τομέα και στάση εργασίας στις υπόλοιπες υπηρεσίες του προανήγγειλαν τα συνδικάτα για την Πέμπτη 9 Ιουνίου

Η εκχώρηση νέου ποσοστού του ΟΤΕ αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των συνθημάτων των εργαζόμενων, που διεκδικούν τη μη εκποίηση δημόσιας περιουσίας στο πλαίσιο όσων επιβάλλει η τρόικα.

Η ΑΔΕΔΥ κήρυξε στάση εργασίας, από τις 11.00 ως τη λήξη του ωραρίου, για τους εργαζόμενους στην Αττική και το Νομό Θεσσαλονίκης, αλλά και σε όσους ακόμη Νομούς θα γίνουν συλλαλητήρια την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 (λογικά περιλαμβάνει και τους τρεις νομούς της Θράκης).

Οι κινητοποιήσεις είναι υποστηρικτικές της απεργίας όλων των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και για την προστασία των δημοσίων κοινωνικών αγαθών, που έχουν προγραμματιστεί για την ίδια ημέρα.

Οι εργαζόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία και τη στάση εργασίας, καθώς και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Στην πρωτεύουσα το "ραντεβού" έχει οριστεί για τις 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

.