Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Στο αθλητικό κέντρο της Skoda και το ξενοδοχείο Le Chalet διαμένουν οι Εθνικές Βόλεϊ στην Ξάνθη

Χθες το πρωί έφτασε
η αποστολή, σήμερα
τα πρώτα ματς των
γυναικών με την Γαλλία και
των ανδρών με την Ολλανδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Το Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και το ξενοδοχείο Le Chalet επέλεξε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την διαμονή της Εθνικής Βόλεϊ Ανδρών Ελλάδος & Ολλανδίας αντίστοιχα , για τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Λιγκ με την Ολλανδία.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος , η οποία αποτελείται από 20 άτομα, έφτασε στο ξενοδοχείο Le Chalet χθες νωρίς το πρωί από το αεροδρόμιο της Καβάλας.

Στην αποστολή της Εθνικής είναι οι: Κουμεντάκης Ραφαήλ, Σουλτανόπουλος Δημήτρης, Πετρέας Γιώργος, Δημήτρης Φιλίποφ, Θανάσης Μαρούλης, Δημήτρης Χατζηηλιάδης, Παναγιώτης Πελεκούδας, Νίκος Ρουμελιώτης, Αναστάσιος Ασπιώτης, Μενέλαος Κοκκινάκης, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σαρικεΐσογλου.

Ομοσπονδιακός τεχνικός: Αλέκος Λεώνης, βοηθός: Σωτήρης Δρίκος, Τιμ μάνατζερ: Ρούλης Αγραπιδάκης, Φυσιοθεραπευτής: Νίκος Παπαγεωργίου, στατιστικολόγοι: Παρασκευάς Νικολαρέας, Γιώργος Σομπόνης, Φροντιστής: Ρήγας Ρηγόπουλος.

Το Σαββατοκύριακο (25-26/6) θα λάβουν μέρος οι διπλές αναμετρήσεις της Εθνικής γυναικών κόντρα στη Γαλλία αλλά και της Εθνικής ανδρών κόντρα στην Ολλανδία.

Η Εθνική Ολλανδίας αναμένονταν να φτάσει στο ξενοδοχείο Le Chalet αργά χθες το βράδυ.

Οι δύο ομάδες θα αναχωρήσουν από την Ξάνθη και το ξενοδοχείο Le Chalet την Δευτέρα 27/6/11.
 
.