Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Οι έξι οι φετινοί πτυχιούχοι του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι ετήσιες και πτυχιακές εξετάσεις του Ωδείου, με την εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού


                               ΜΑΘΕΤΕ
                      ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι ετήσιες και πτυχιακές εξετάσεις του Ωδείου, με την εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Κατά την φετινή εξεταστική περίοδο στις πτυχιακές εξετάσεις συμμετείχαν έξι σπουδαστές του Δημοτικού μας Ωδείου. Τρεις στον τομέα των ανωτέρων θεωρητικών για πτυχίο Αρμονίας και τρεις στο τμήμα της Βυζαντινής μουσικής.

Με τα αποτελέσματα αυτά αποδεικνύεται έμπρακτα για μία ακόμη φορά, το υψηλό επίπεδο σπουδών του Ωδείου μας, η άρτια κατάρτιση και πλήρης επάρκεια των καθηγητών, η αποτελεσματικότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και η σοβαρότητα, το ταλέντο και η υπευθυνότητα των σπουδαστών μας.

Θερμά συγχαρητήρια στους πτυχιούχους πλέον της Αρμονίας:

Γεωργία Νόννα Κυριαζοπούλου με Άριστα,

Κλειώ Παναγιωτοπούλου με Λίαν Καλώς,

Βασιλική Κοτσώνη με Λίαν Καλώς,


όπως και στους πτυχιούχους της Βυζαντινής μουσικής:

Δημήτριο Ψαρόπουλο με Άριστα,

Πολυξένη Ψεματάκη με Λίαν Καλώς,

Αναστάσιο Στεργίου με Λίαν Καλώς.


Οι επιτυχίες αυτές πιστεύουμε ότι δίνουν την ανάλογη ηθική ικανοποίηση στους καθηγητές του ωδείου μας, στους οποίους και ευχόμαστε οι άοκνες προσπάθειές τους πάντα να επιβραβεύονται.

Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης

.