Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Συνελήφθη στον Έβρο πρώην αστυνομικός να μεταφέρει λαθρομετανάστες

Δις εξαμαρτείν για τον ένστολο, ο οποίος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και για ναρκωτικά αλλά δεν έβαλε μυαλό

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Φαίνεται πως μυαλό δεν έβαλε, συνταξιούχος αστυνομικός, που μένει στον κεντρικό Έβρο και ο οποίος, το μεσημέρι της Τρίτης, συνελήφθη να μεταφέρει 9 Κινέζους λαθρομετανάστες, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών που έγινε στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Ο Ν.Κ πριν από λίγους μήνες αποφυλακίσθηκε για υπόθεση ναρκωτικών,επέστρεψε στο χωριό του,αλλά δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια."Ξέρει καλά την δουλειά " θα μας πει συγχωριανός του όταν επικοινωνήσαμε μαζί του για να μας επιβεβαιώση την είδηση.Γνώριζε τα πάντα γύρω από αυτά τα ζητήματα.

Την περιοχή πολύ καλά, τα στέκια της Αστυνομίας, τις μεθόδους που ακολουθούν, τα ήξερε όλα...λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο,που στην προκειμένη περίπτωση ήταν οι άντρες της συνοριοφυλακής που δούλεψαν βάση οργανωμένου σχεδίου και κατάφεραν να τον συλλάβουν ,μαζί με έναν συνεργάτη του, που μένει σε διπλανό χωριό και μετάφερε τους λαθρομετανάστες με αυτοκίνητο συγγενικού του προσώπου.

Ο Ν.Κ ήταν προπομπός της επιχείρησης.Οι λαθρομετανάστες είχαν βγει στην περιοχή του Απαλού Αλεξανδρούπολης χρησιμοποιόντας βάρκα.


Πηγή:  http://www.faros24.gr/