Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Κορυφαία επιτυχία για την Καλαφατζή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Κατέρριψε για άλλη μια φορά το ατομικό και πανθρακικό ρεκόρ βάζοντας ισχυρές βάσεις για να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο αγώνισμα του επί κοντώ

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η Αντωνία Καλαφατζή η πρωταθλήτρια του Εθνικού ολοκλήρωσε την αγωνιστική της χρονιά με ένα συγκλονιστικό ρεκόρ. Πήδηξε 3.90 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στο ΟΑΚΑ, το οποίο είναι και Πανθρακικό ρεκόρ και δοκίμασε για πρώτη φορά τα 4 μέτρα. Ήταν 7η στην τελική κατάταξη, ενώ πήρε χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία νέων γυναικών (γινόταν μαζί δύο κατηγορίες).

Η Αντωνία μετά από διετή σοβαρό τραυματισμό, ξεπέρασε φέτος τον εαυτό της και πέτυχε μοναδικές διακρίσεις. Πήρε μέρος σε 8 αγώνες και κατέκτησε 8 μετάλλια. Τρία Πανελλήνια μετάλλια (Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων γυναικών), δύο διεθνή (Βαλκανικό και διεθνή με Κύπρο), δύο διασυλλογικά (Γυναικών και Κορασίδων) και στους Πανθρακικούς. Ξεκίνησε με ρεκόρ πριν 2 χρόνια 3.55, έκανε στον πρώτο αγώνα τον Απρίλιο 3.30 και μετά άρχισαν τα απανωτά ρεκόρ.

Με νέο προπονητή τον καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Μαρτινίδη Κων/νο, τους γονείς και τον Εθνικό πάντα δίπλα της, κατάφερε να γίνει το πρότυπο για όλους τους αθλητές της πόλης μας, το οποίο συνδυάζει τον πρωταθλητισμό στα στάδια και τα γράμματα. Η Αλεξ/πολη βρήκε στην Αντωνία μια πρωταθλήτρια από τα παλιά, σε σύγχρονη όμως μορφή η οποία μπορεί να αφήσει την αθλητική της σφραγίδα στην Θράκη και σε όλη την Ελλάδα για πολλά χρόνια.

.