Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Με Τοροσίδη στο Ντόρτμπουντ ο Ολυμπιακός

Ο Ξανθιώτης δείχνει να ξεπέρασε τον τραυματισμό του, συμμετείχε στις προπονήσεις και θα περιληφθεί στην αποστολή της ομάδας που αναχωρεί αύριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ





Με τον Βασίλη Τοροσίδη στην αποστολή, ίσως και στη βασική ενδεκάδα, αναχωρεί για το Ντόρτμουντ ο Ολυμπιακός, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Γερμανίας για την Τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα, αν και είναι έτοιμος, θα μείνει στην Αθήνα ο Φραν Γέστε, που έχει χάσει πολλές προπονήσεις μετά τη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Ο "Τόρο" ξεπέρασε τον τραυματισμό του στα πλευρά και συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις, ενώ απείχε από το σαββατιάτικο ματς με τον ΟΦΗ για προληπτικούς και μόνο λόγους. Εκτός του Γέστε, εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Νταβίντ Φουστέρ και οι Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Μόνχε και Δασκαλάκης, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Κοντάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Χολέμπας, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Μακούν, Φέισα, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.