Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

«Πάγωσαν» οι διακοπές ρεύματος στην Αλεξανδρούπολη

«Φρένο» έχει μπει, προς το παρόν, στις διακοπές ρεύματος, που -όπως είχε ανακοινωθεί- θα ξεκινούσαν σήμερα από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην πρωτεύουσα του Έβρου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


«Φρένο» έχει μπει, προς το παρόν, στις διακοπές ρεύματος, που -όπως είχε ανακοινωθεί- θα ξεκινούσαν σήμερα.

Στο υποκατάστημα της Δ.Ε.Η. στην Αλεξανδρούπολη, τα εντάλματα διακοπών εξεδόθησαν μεν, αλλά τα συνεργεία δεν προχώρησαν σε διακοπές ρεύματος σε σπίτια της πόλης. Αυτό συνέβη λόγω της «καθυστέρησης» που έχει επιβάλει το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να θεσπιστούν οι ρυθμίσεις που έχουν αναγγελθεί για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.
«Ύστερα από αίτημα του Υπουργείου Οικονομικών, ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής θα αναστείλει για μερικές ημέρες τις εντολές αποκοπών που έχουν σχέση με το τέλος ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ), προκειμένου να υπάρξουν ορισμένες ρυθμίσεις για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες» δήλωσε ο Κίμωνας Στεριώτης (διευθυντής δημοσίων σχέσεων της Δ.Ε.Η.) στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.
«Ωστόσο» συμπλήρωσε ο ίδιος «η Δ.Ε.Η. ως πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας υποχρεούται από τον νόμο -όπως και οι άλλοι εναλλακτικοί προμηθευτές- να συνεχίσει να αποστέλλει εντολές έκδοσης αποκοπών προς τον Διαχειριστή του Δικτύου, εφόσον δεν έχει καταβληθεί το τέλος ακινήτων μαζί με τον λογαριασμό ρεύματος, μετά την παρέλευση 40 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου».


Πηγή:  http://www.zougla.gr/ και  http://www.ebros.gr/