Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Επιτακτική η νίκη για Πανθρακικό στο ματς με την Καλλιθέα

Την αθηναϊκή ομάδα φιλοξενεί στις 5.00 το απόγευμα στο ΔΑΚ Κομοτηνή η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, μετά από δύο σερί εκτός έδρας στραβοπατήματα
ΔΕΙΤΕ ΤΟ PREGAME
ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Επιτακτική κρίνεται η νίκη για τον Πανθρακικό στην αυριανή αναμέτρηση με την Καλλιθέα (Σάββατο 17:00), καθώς μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, το συγκρότημα του Παντελίδη πρέπει να πάρει το δεύτερο τρίποντο της χρονιάς. Οι δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες έχουν ρίξει το ηθικό των ¨Πρασίνων¨, ωστόσο όλοι είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν πως δικαιολογημένα τους θεωρούν φαβορί για την άνοδο.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση στους Χρήστου και Πόνσε, που είναι τραυματίες αλλά αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι.Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού έχει ως εξής: Σικαλιάς, Κουτσόπουλος, Στάθης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μπουτζίκος, Μπαλού, Λιαπάκης, Μουνάφο, Μίνγκας, Βλάχος, Μπαικαρά, Σίμωσης, Ουέλιγκτον, Σουλτανίδης και Κοντογουλίδης.
Από την άλλη η Καλλιθέα έρχεται στην Κομοτηνή για να κάνει τη ζημιά. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Κουτρουμπής και ο ανέτοιμος Ντιαλό ο οποίος από τη Δευτέρα θα μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων. Επισής αποκλείστηκαν για αγωνιστικούς λόγους οι Μανιάτης, Αρκουμάνης και Στούμπος. Η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Τακίδης, Θωμόπουλος, Ρουσάκης, Ματσούκας, Ντακόλ, Πρίπου, Σταύρου, Πλατέλλας, Αρκούδας, Κατσούλης, Κατσίκης, Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Φουντουκίδης, Καλτσάς, Ηρακλής, Μαρουκάκης, Βιδάλης. Αρχηγός αποστολής θα είναι ο κ. Μητσόπουλος και συνοδός ο κ. Καρακασίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Τεβεκέλης του συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τους κυρίους Τσαγγάρη, Παπαδόπουλο


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/