Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Πριν λίγο μπήκε ο Ξυνίδης στο Υπουργικό. Έκανε δηλώσεις στις κάμερες

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

                ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ


Από τους ελάχιστους υπουργούς που έκαναν δηλώσεις στις κάμερες προσερχόμενοι στο Υπουργικό Συμβούλιο ήταν ο Σωκράτης Ξυνίδης.

Πριν λίγο είπε στα κανάλια, στο περιστύλιο της Βουλής: "Πρέπει όλοι να είμαστε προσεχτικοί. Λέτε να είναι το μοναδικό πρόβλημα ο πρωθυπουργός;"

Νωρίτερα ο Χάρης Καστανίδης είχε πει: "Να πετύχει το εγχείρημα της εθνικής κυβέρνησης. Πρέπει να προσέξει ο Σαμαράς. Δεν μπορεί να υποδυκνεύει ο Σαμαράς τι πρέπει να κάνει το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση. Και εμείς μπορούσαμε να πούμε να παραιτηθεί ο Αντώνης Σαμαράς. Το θέλει; Να του δώσουμε εξουσιοδότηση να πάει και στο Eurogroup αύριο αν θέλει"


Σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους και όχι στις κάμερες ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε: "Είμαστε φίλοι με τον Βαγγέλη, συνεργάτες και συζητήσαμε τις πολτικές εξελίξεις. Με πήρε τηλέφωνο και ο πρωθυπουργός. Για πράγματα που έπρεπε να ξέρω...". Και ο Μιλτ. Παπαϊωάννου ζήτησε: "Ψυχραιμία από όλους, νηφαλιότητα".

Πιο πριν ο Χρήστος Παπουτσής είπε: "Περισσότερο σεβασμό στους θεσμούς, μεγαλύτερο σεβασμό σε όλα λέει η εκλεγμένη κυβέρνηση, ο εκλεγμένος πρωθυπουργός. Θεωρώ απαράδεχτο το αίτημα για παραίτηση του πρωθυπουργού".

Από την Συγγρού διαρρέουν πάντως ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ κυβέρνησης - ΝΔ. Στη Συγγρού ο Αντώνης Σαμαράς και οι συνεργάτες του συνεδριάζουν εδώ και λίγες ώρες, μετά την συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...

.