Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Πρόεδρος της ΕΠΑ o Βασίλης Τσολακίδης. Θα διαδεχτεί την Αναπτυξιακή;

Συγκροτήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της πρώην ΤΕΔΚ Ξάνθης το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης που φημολογείται για διάδοχος της Αναπτυξιακής

           ΠΟΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ;

Με συναινετικό σχήμα και διεύρυνση σε πρόσωπα, συγκροτήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της πρώην ΤΕΔΚ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης της πρώτην ΤΕΔΚ. Η ΕΠΑ (ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΟΝ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ) που έχει υλοποιήσει την τελευταία δεκαετία μια σειρά από δράσεις, μελέτες και προγράμματα, πιθανολογείται ότι θα υλοποιήσει στο μέλλον προγράμματα που αναλαμβάνουν οι Αναπτυξιακές ΟΤΑ.

Το XanthiPress.gr παρουσιάζει το νέο Διοικητικό, όπου συμμετέχει και εκπρόσωπος του Δήμου Νέστου (Χρυσούπολη) καθώς και εκπρόσωπος του επιχειρηματικού κόσμου. Σύμφωνα με το σχεδιασμό που υπήρχε, μετά την ανάληψη της Αντιπροεδρείας στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων από το Βασίλη Τσολακίδη, επρόκειτο την ΕΠΑ να αναλάβει ο Στέλιος Χατζηευαγγέλου. Τελικώς προτίμησε να ασχοληθεί με τα καθήκοντα του εκπροσώπου στην Κέντρική Ένωση Δήμων και έτσι την ΕΠΑ αναλάμβάνει τελικά ως Πρόεδρος ο Βασίλης Τσολακίδης, ο οποίος καθίστατα, ίσως, ο πιο ισχυρός αυτοδιοικητικός παράγων της περιοχής.


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:


Πρόεδρος
Βασίλης Τσολακίδης
Δήμαρχος Αβδήρων

Αντιπρόεδρος
Μιχάλης Στυλιανίδης
Δήμαρχος Ξάνθης

Γραμματέας
Βαγγέλης Τσομπανόπουλος
Δημ. Σύμβουλος Νέστου

Μέλη
Χρήστος Πούλιος
Δημ. Σύμβουλος Ξάνθης
Σταμάτης Κουρούδης
Επιχειρηματίας – Επίτιμος Πρόξενος Γερμανίας

Σε δήλωσή του, στο XanthiPress.gr, αμέσως μετά την ανάδειξη της Διοίκησης, ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΑ αρκέστηκε να πει ότι η σύνθεση του νέου Δ.Σ. αντανακλά συναίνεση και καλό κλίμα καθώς επίσης και τη διεύρυνση που επιχειρεί η εταιρία της πρώην ΤΕΔΚ πέρα από τα στενά αυτοδιοικητικά όρια της Ξάνθης.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/