Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Χλώμιασε το όνειρο της ανόδου για τους άνδρες του ΓΑΣ Κομοτηνή

Εντός έδρας ήττα στον πόντο για τους παίκτες της θρακιώτικης ομάδας, που δεν μπόρεσαν έτσι να εκμεταλλευθούν τα στραβοπατήματα των πρωτοπόρων
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Εκπλήξεις επεφύλασσε η 11η αγωνιστική για τους πρωτοπόρους του ομίλου. Ο Ορφέας Νέου Σκοπού ηττήθηκε από την Ελευθερούπολη, ενώ ο Ιωνικός Ιωνίας γνώρισε την ήττα από το Πευκοχώρι. Ωστόσο ο ΓΑΣ  δεν μπόρεσε να πλησιάσει στην κορυφή, αφού ηττήθηκε και αυτός στον πόντο μέσα στην Κομοτηνή.


Όπως αναφέρει το thrakisport, οδυνηρή ήττα γνώρισε ο ΓΑΣ Κομοτηνή από τον Αργοναύτη, με την οποία μένει αρκετά πίσω στην μάχη που δίνει για την άνοδο. Η ομάδα της Κομοτηνης πλήρωσε την κακή ημέρα στην οποία βρέθηκαν οι περισσότεροι αθλητές της σε αντίθεση με την υπερβολική ευστοχία των Παναγιωτίδη, Βογιατζή, που σημείωσαν 10 τρίποντα.Έτσι λοιπόν ο ΓΑΣ ηττήθηκε με 70-71 από την ομάδα του Αργοναύτη που πήρε την τρίτη συνεχόμενη του νίκη.


Με αυτήν την ήττα ο ΓΑΣ χάνει πολύτιμο έδαφος ενόψει της συνέχειας . Η ήττα φαντάζει ακόμα πιο τραγική σε συνδυασμό με τις ήττες του Σκοπού και του Ιωνικού Ιωνίας σε Ελευθερούπολη και Πευκοχώρι αντίστοιχα.

Για ακόμα μια φορά βέβαια η ατυχία χτύπησε την πόρτα στον ΓΑΣ καθώς πέραν του γεγονότος πως ο Χασάν παρακολουθούσε την αναμέτρηση από τις κερκίδες, καθώς ειναι τραυματίας, στη λίστα των τραυματισμένων προστέθηκε και ο Γιόβαν Μίκιτς, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις τα πρώτα 5΄.

Ο ΓΑΣ αν και ξεκίνησε καλά, στη συνέχεια εγκλωβίστηκε στην άμυνα του Αργοναύτη, με αποτέλεσμα να κυνηγάει συνεχώς στο σκορ. Σημαντικές βοήθειες έδωσε ο Βαρλάς αλλά και ο Μακρής, ο οποίος αν και με πρόβλημα στο γόνατο, έδωσε πολύτιμη ενέργεια στην ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΑΣ με όπλο την πιεστική άμυνα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 47-41 και το momentum του αγώνα ήταν υπέρ του. Εκεί όμως διαδοχικά τρίποντα των φιλοξενούμενων έδωσαν ξανά το προβάδισμα στον Αργοναύτη, που προηγήθηκε με το τέλος του γ δεκαλέπτου με 51-57. Ο ΓΑΣ ξανα ανέβασε στροφές, έφτασε πάλι το παιχνίδι στον πόντο με τρίποντα των Μήτσου, Λεχούδη και το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εκεί οι Ντίνας,Λεχούδης (με υποψία φάουλ) και Βαρλάς με διαδοχικές προσπάθειες δεν μπόρεσαν να δώσουν τη νίκη στον ΓΑΣ , που γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα.


Χατζηνικολάου : ¨Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας¨

Εμφανώς απογοητευμένος από την τροπή που πήρε η αναμέτρηση , μετά το τέλος της ο Θανάσης Χατζηνικολάου ανέλαβε την ευθύνη της ήττας ¨ Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Δεν ήμασταν καλοί, οι αντίπαλοι κάνανε το παιχνίδι τους. Δεν έπρεπε να πάει το παιχνίδι στον τελευταίο πόντο. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας , καθώς προπονηθήκαμε καλά αυτήν την εβδομάδα αλλά δεν μπόρεσα να την προετοιμάσω σωστά. Ο όμιλος μας έχει πολύ καλές ομάδες, δυστυχώς είναι δύσκολη η άνοδος. Πρέπει να κάνουμε ένα δεύτερο γύρο χωρίς ήττα. Το θεωρώ δύσκολο αλλά μακάρι να έρθει. Αν λειτουργήσουμε σωστά, πιστεύω στην ομάδα¨.


ΓΑΣ Κομοτηνή- Αργοναύτης 70-71

Δεκάλεπτα: 16-19, 31-39, 51-57, 70-71

ΓΑΣ Κομοτηνή (Χατζηνικολάου): Μακρής 5, Βαρλάς 12 (1), Σκεμπής, Λεχούδης 8 (1), Ντίνας 14 (2), Μίκιτς 3 (1), Σταμπουλής 12, Πανταζής, Κοκορόγιαννης 2, Χαλήλ 2, Μήτσου 12 (1)

Αργοναύτης (Καραμουσαλίδης): Χρυσοχόου 3,Καλπαξίδης 10, Μαλουτάς, Τερζενίδης 8, Δραντζής, Κυρατζής, Παναγιωτίδης 24 (5), Ζελενίτσας 4, Παπαδόπουλος Δ, Βαφίας, Παπαδόπουλος Σ 2, Βογιατζής 22 (5)



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΓΑΣ Κομοτηνή – Αργοναύτης Καλαμαριάς: 70-71

Ελευθερούπολη – Ορφέας Ν. Σκοπού: 81-79

Κένταυρος Ν. Καλλικράτειας – Δόξα Πευκών: 0-20 α.α.

Μαντουλίδης – Τιτάνες Δράμας: 79-77

Πευκοχώρι – Ιωνικός Ιωνίας: 87-82

Απόλλων Καλαμαριάς – Μ. Αλέξανδρος: 59-55


Η βαθμολογία (σε 11 αγώνες): Ορφέας Ν. Σκοπού 20, Ιωνικός Ιωνίας 20, Δόξα Πεύκων 19, Πευκοχώρι 18, Κομοτηνή 17, Ελευθερούπολη 17, Τιτάνες Δράμας 16, Αργοναύτης 16, Μαντουλίδης 16, Απόλλωνας Καλ. 14, Μ. Αλέξανδρος 13.

Η επόμενη αγωνιστική (29/01): Ελευθερούπολη - Κομοτηνή, Μαντουλίδης - Δόξα Πεύκων, Πευκοχώρι - Τιτάνες Δράμας, Απόλλωνας Καλ. - Ιωνικός Ιωνίας, Ορφέας Ν. Σκοπού - Μέγας Αλέξανδρος.

.