Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Μυστική συνάντηση Ραγκούση με πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Νίψα του Έβρου

Κρασοκατάνυξη με συμμετοχή των Πεταλωτή, Ντόλιου, Ρενταρή, Νικο-λάου, Ούστογλου, Ζαπάρτα, Πετρίδη με το βλέμμα στην επόμενη μέρα
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ
ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΧΑΝ ΤΣΙΑΟΥΣΗ
ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ;

Ανθρακας ο θησαυρός (σε πληροφορίες) της συνάντησης Ραγκούση στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο


Όσοι περίμεναν ότι η κρασοσύναξη που έγινε στη Νίψα του Έβρου και πιο συγκεκριμένα στην παραδοσιακή ταβέρνα «ο Τσάκαλος», ανάμεσα στον Γιάννη Ραγκούση και τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από Ροδόπη και Έβρο, θα έβγαζε ειδήσεις για τα εσωκομματικά του κινήματος … γελάστηκαν! Άνθρακας ο θησαυρός!!!

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν, εκτός του αναπληρωτή Υπουργού, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής με τη γυναίκα του, οι βουλευτές Έβρου Όλγα Ρενταρή και Γιώργος Ντόλιος, ο πρώην Γραμματέας της ΠΕ ΑΜ-Θ Παναγιώτης Ζαπάρτας, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, οι Αντιπεριφερειάρχες Γωγώ Νικολάου και Γιώργος Ούστογλου και ο πρώην αντιδήμαρχος Τραϊανούπολης και μόνιμος κάτοικος της Νίψας Γιάννης Δημητριάδης.

Την συνάντηση και την πρόσκληση σ’ αυτήν έκανε η βουλευτής Όλγα Ρενταρή, λόγω της καλής φιλίας που διατηρεί με τον Γιάννη Ραγκούση από τα βουλευτικά έδρανα. Αξιοσημείωτο είναι ότι η βουλευτής του νομού Ελένη Τσιαούση δεν παραβρέθηκε, καθώς δεν καλέστηκε!!! Ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης δέχθηκε πρόσκληση, αλλά δεν έδωσε το παρών λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες!

Κι ενώ θα περιμέναμε η συνάντηση να βγάλει ειδήσεις για τα εσωκομματικά τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Ραγκούσης, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη σε στρατιωτικές μονάδες στον Έβρο, μίλησε για την κυβέρνηση … εθνικής σωτηρίας!

«Κολασμένο τρίμηνο», μας περιμένει είπε στους παρευρισκόμενους και μίλησε για τις εξελίξεις στην οικονομία, με το PSI, τη νέα δανειακή σύμβαση και άλλα συναφή, επιβεβαιώνοντας ότι η πλευρά Παπανδρέου έχει βάλει αμανάτι να τρελάνει τους πάντες στο ΠΑΣΟΚ!!! Όπως δείχνουν τα πράγματα η Παπανδρεϊκή πλευρά, δεν θα ασχοληθεί καθόλου με την υπόθεση «διαδοχή» και το ΠΑΣΟΚ θα πάει στις εκλογές με τον Γιώργο Παπανδρέου πρόεδρο.

Να σημειωθεί πάντως πως η συνάντηση δεν θα μπορούσε να βγάλει αποτελέσματα, γιατί όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ … «παίζανε εκτός έδρας»! Τι εννοούμε; Στο χωριό όπου βγήκε πρώτος σε ψήφους ο Σταύρος Βαβίας … τραπέζι χωρίς αυτόν δεν γίνεται!!!
 

Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/