Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ξηλώθηκε η Καραχασάν από αντιδήμαρχος του Δήμου Μύκης

Η πρώην υποψήφια υπερνομάρχης Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο με την επιλογή της από τον Γ. Παπανδρέου θα συνεχίσει ως απλή δημοτική σύμβουλος
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ
ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ;

Στην αντικατάσταση όλων των Αντιδημάρχων στη Μύκη προχώρησε με απόφασή του ο δήμαρχος Τζουκάλ Μουσταφά. Πιο συγκεκριμένα, αντικαθίσταται η αντιδήμαρχος Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν αλλά και οι άλλοι τρεις, Χουσείν Μπασιά Τζεβδέτ, Κιοσέ Μουράτ και Μπεκήρ Σαμή.

Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Θερμών, αναπληρωτής του Δημάρχου και υπεύθυνος για τα δημόσια έργα, τα καύσιμα, τα οχήματα και τους πολιτικούς γάμους αναλαμβάνει ο Αγριάν Φαλήλ.

Νέος αντιδήμαρχος ύδρευσης-αποχέυτευσης, φωτισμού και Η/Μ, Ληξιαρχείου και Δημοτικής Ενότητας Μύκης, αναλαμβάνει ο Καμπούρ Μητάτ.

Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας, Γεωργίας και Δημοτικής Ενότητας Σατρών αναλαμβάνει ο Αγγούσογλου Εργκιούλ. Τέλος, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Εμπορίου, Ηλεκτρονικής Μεταρρύθμισης και Δημοτικής Ενότητας Κοτύλης ορίζεται ο Φόμκο Ερκάν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι μέχρι σήμερα αντιδήμαρχοι, συμπεριλαμβανομένης της Καραχασάν, θα συνεχίσουν ως απλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μύκης...

.

H θητεία τους ορίεται να είναι επίσης ετήσια. Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στους Δήμους Ξάνθης και Αβδήρων, όπου η θητεία των Αντιδημάρχων εν έχει λήξει.