Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Γιάφκες μέσα στη νύχτα με συμμετοχή θρακιωτών οργανώνονται στο ΠΑΣΟΚ

Γιατί μαζεύτηκε ο Ξυνίδης και οι λοιποί της "ομάδα των επτά" στο γραφείο του Πεταλωτή;
Ποιος θρακιώτης βουλευτής μετείχε σε συνάντηση που οργάνωσε νωρότερα ο Πάγκαλος;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η πολιτική πλατφόρμα ενόψει της επόμενης ημέρας στο ΠΑΣΟΚ ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Θ. Πάγκαλου με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Ζαλοκώστα.

Ειδικότερα, στο κείμενο του κ. Πάγκαλου προτείνεται η άμεση κατάργηση της χρηματοδότησης των κομμάτων, ο κατώτατος μισθός στον ιδιωτικό τομέα να συνδέεται με τον αντίστοιχο μέσο όρο της Ευρωζώνης, αλλά και η θέσπιση κατώτατου ορίου σύνταξης.

Ο κ. Πάγκαλος, σύμφωνα με πληροφορίες, απέφυγε να αναφερθεί στο ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Γ. Ραγκούση, αν και λέγεται ότι ασκεί πιέσεις στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, να είναι ο τρίτος υποψήφιος στην κούρσα διαδοχής του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Μπεντενιώτης, καθώς και οι βουλευτές Ντ. Βρεττός, Σ. Εμινίδης, Ηλ. Καρανίκας, Κατερίνα Περλεπέ, Μαρία Θεοχάρη, Συμεών Κεδίκογλου, Π. Ασπραδάκης, και Αχμέτ Χατζή Οσμάν.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα protothema.gr, στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Γ. Πεταλωτή, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη 7 υφυπουργών προκειμένου να διαμορφώσουν κείμενο πολιτικής παρέμβασης όπου θα απαντούν στις «προκλήσεις των καιρών», στις ανάγκες της χώρας και θα προτείνουν νέους δρόμους για το «αύριο της προοδευτικής παράταξης»

Ειδικότερα, στη σύσκεψη συμμετείχαν οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης και οι υφυπουργοί Ανάπτυξης Θάνος Μωραΐτης, Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής, Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Δριβελέγκας, Υγείας Μάρκος Μπόλαρης και Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας.

 
Πηγή:  http://www.newpost.gr/