Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Όλα όσα έγιναν στην συνάντηση Λαμπάκη-Παπαδημούλη

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης
υποδέχθηκε τον βουλευτή του
ΣΥΡΙΖΑ και μίλησαν για
αρκετή ώρα οι δυο τους...

                         ΤΙ ΕΙΠΑΝ;


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη, πραγματοποίησε το Σάββατο 3/3 στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτριος Παπαδημούλης, συνοδευόμενος από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε θερμό κλίμα, ο κ. Λαμπάκης ενημέρωσε αναλυτικά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ για την μακρόχρονη ύφεση που πλήττει την περιοχή, για τις επενδύσεις που συζητούνται αλλά και για τα έργα ανάπτυξης που έχουν δρομολογηθεί. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στα ζητήματα της επένδυσης του χρυσού στο Πέραμα και στο αίτημα παραχώρησης της δυτικής χερσαίας ζώνης του λιμένα Αλεξανδρούπολης στο δήμο, στα οποία διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, αναφορικά με τα χρυσωρυχεία, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε την αντίθεση του κόμματός του ως προς την επένδυση, ενώ παράλληλα εξέφρασε και την στήριξη του στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη στις 7 Μαρτίου ενάντια στην δημιουργία τους. Ως προς το ζήτημα του λιμανιού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι θα μεταφέρει στη Βουλή την πρόταση του δήμου για την αξιοποίηση του χώρου και θα συνεργαστεί με τους βουλευτές της περιοχής ώστε να ληφθούν πρωτοβουλίες υπέρ της.

.