Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη

45χρονος έβαλε χειροπέδες γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του χάπια του φαρμακευτικού σκευάσματος Xanax ενώ οι άλλοι δύο γιατί είχαν κάνναβη, ωστόσο ο τρίτος τυγχάνει στρατιωτικός και θα σταλεί
 στο Στρατοδικείο Ξάνθης
        ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Συνελήφθη την Τετάρτη (12-4-2012) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Αλεξανδρούπολης, 45χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.


Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του 45χρονου, είκοσι επτά (27) δισκία, του φαρμακευτικού σκευάσματος XANAX, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
 
 
Συνελήφθη την Τετάρτη (11-4-2012) το βράδυ, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 40χρονου, εντόπισαν τρεις (3) συσκευασίες, με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 17,6 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

 
Συνελήφθη την Τετάρτη (11-4-2012) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 19χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν στην κατοχή του 19χρονου, μία (1) συσκευασία, με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,4 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Στρατοδικείου Ξάνθης.