Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

"Τι έχετε να πείτε για το Σάββα Μετοικίδη;" φώναζαν οι πολίτες που προπηλάκισαν την Διαμαντοπούλου

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕ-ΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ
Η ΠΡΩΗΝ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΞΑΝΘΙΩΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ




Μπορεί να παραδοσιακά Μέσα να αγνόησαν την είδηση της πολιτικής αυτοκτονίας του Σάββα Μετοικίδη στην Ξάνθη, όμως μέσω του διαδικτύου, ο αντίκτυπος ήταν μεγάλος.

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρέθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου, τη Δευτέρα, σε ομιλία της σε ταβέρνα της Καισαριανής, όπου δέχθηκε αποδοκιμασίες από πολίτες που αντιλήφθηκαν την παρουσία της. Παρότι, αρκετά γρήγορα εμφανίστηκε στο σημείο η Αστυνομία, οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν και ανάγκασαν την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσει, φρουρούμενη, από τη συνοικία τους.

Στις επίμονες ερωτήσεις τους δεν πήραν αναπτήσεις. Ανάμεσα σε αυτές το ερώτημα, τί έχει να πει για οσους αυτοκτονούν ή "Τι έχετε να πείτε για το Σάββα Μετοικίδη που αυτοκτόνησε;" (μετά το 3.00¨ στο σχετικό πρώτο video).

Οι αντιδράσεις εναντίον πολιτικών του ΠΑΣΟΚ, κυρίως, και της ΝΔ εντείνονται τις τελευταίες μέρες. Παράλληλα εντείνεται και ο θόρυβος για την πολιτική αυτοκτονία του Σάββα Μετοικίδη, ενώ στην Αθήνα εμφανίζονται πανό για να εκφράσουν την οδύνη πολιτικών συντρόφων του αυτόχειρα.