Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

"Ιστορίες Διαζυγίων" σήμερα στην Αλεξανδρούπολη

Παρουσιάζεται
το νέο βιβλίο του
(θρακιώτη στην
καταγωγή) Dr
Νίκου Σπιτάλα

       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Στις 20 Απριλίου 2012, ώρα 8.30μμ, στο Εμπορικό Επιμεληρήριο Εβρου, Λεωφ. Δημοκρατίας 307, 3ος όροφος στην Αλεξανδρούπολη, θα πραγματοποιηθεί η βιβλιοπαρουσίαση του νέου βιβλίου: 'Ιστορίες Διαζυγίων'  (http://spitalas.blogspot.com/2012/04/blog-post_13.html#more)

Το βιβλίο του Dr, καθηγητού Νίκου Σπιτάλα: 'Ιστορίες Διαζυγίων' περιλαμβάνει αληθινές ιστορίες όπως τις αφηγούνται γονείς διαζευγμένοι ή παιδιά που έζησαν το διαζύγιο. Επίσης, παιδιά, τώρα ενήλικες που βίωσαν τις τραγικές εμπειρίες από διαζύγια στην Ελλάδα.

Επίσης, περιλαμβάνει επιστημονικά κείμενα που ερμηνεύουν τα ψυχολογικά και νομικά θέματα-προβλήματα.

Ο ΣΥΓΑΠΑ στηρίζει την προσπάθεια αυτή (http://www.sos-sygapa.eu/) με τις 30.000 περιπέτειες της γονεικής αποξένωσης και λειτουργίας.

Το βιβλίο ενδιαφέρει νομικούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, δικαστικούς, ψυχιάτρους και παιδαγωγούς.

Ο Νίκος Σπιτάλας κατάγεται από προσφυγική οικογένεια της Αδριανούπολης και έχει τρία παιδιά. Σπούδασε στη Γαλλία: Αρχιτεκτονική, Πολεοδομία, Χωροταξία, Πληροφορική με μεταπτυχιακό στην οικονομία & ανάπτυξη και διδακτορικό στην αστική γεωγραφία.. Είναι ιδρυτής 5 Συλλόγων, με διακρίσεις και εμφανίζεται σε δύο εγκυκλοπαίδειες. Ιδρυτής του <<Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Κινήματος>> και συντονιστής του Παγκόσμιου κινήματος για τα δικαιώματα του πατέρα.'.

Αλλά σχετικά βιβλία του συγγραφέα: 'Ανθρώπινα Δικαιώματα. Το Κοινωνικό Κίνημα των Διαζευγμένων'. 'Οδύσσειες Διαζυγίων', 'Οι δικαστικές περιπέτειες ενός πατέρα', 'Οι ψευδείς κατηγορίες στο Διαζύγιο'. Εκτός από αυτά τα κοινωνικά θέματα έχει εκδώσει έξι βιβλία του γνωστικού επιστημονικού του πεδίου και 100 δημοσιεύσεις/διδακτικά συγγράμματα.