Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Αυτό είναι το πόρισμα με το σκάνδαλο με τα κωφάλαλα παιδιά στην Αλεξανδρούπολη

Γιατρός του νοσοκομείου υποστηρίζει ότι τα παιδιά ήταν δασκαλεμένα να παίζουν θέατρο, δάσκαλος αναφέρει ότι δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα και έρευνα αποκαλύπτει  ότι σε ορισμένες οικογένειες τα επιδόματα κωφαλαλίας ήταν το μόνο τους έσοδο


ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ 
ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ;
                 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Καλπάζει η φαντασία των απατεώνων που ξαφρίζουν με «μαϊμού» προνοιακά επιδόματα εκατομμύρια ευρώ. Στην Αλεξανδρούπολη όπως αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1 και αναφέρει πόρισμα των ράμπο υγείας, τα κυκλώματα κερδοσκοπίας επιστράτευσαν παιδιά τα "βάφτισαν" κωφάλαλα, τα εκπαίδευσαν να προσποιούνται ότι έχουν πρόβλημα και έτσι προκάλεσαν ζημία στο δημόσιο που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Περίπου 35 παιδιά, μαθητές σχολείων της Αλεξανδρούπολης, που παίρνουν επίδομα κωφαλαλίας δεν έχουν πρόβλημα υγείας, ούτε ακοής, ούτε επικοινωνίας και μάλιστα οι διευθυντές των σχολείων κατέθεσαν στοιχεία στους ράμπο υγείας ότι οι συγκεκριμένοι επιδοματούχοι μαθητές δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακοής και ομιλίας.

Το πόρισμα δείχνει ως εγκέφαλο του κυκλώματος απατεώνων έναν συγκεκριμένο κρατικό υπάλληλο.

«Η υπόθεση παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, ζητούμε περαιτέρω στοιχεία από τις αρμόδιες υπηρεσίες για να προσωποποιήσουμε τις ευθύνες», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Υγείας, Μάρκος Μπόλαρης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΕΔΩ:  http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=v_a_n_y3ppc4_y_m=

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ MEGA: