Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Γιατί μας βρίζετε σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ; Επειδή λέμε αλήθειες;

Οι υποψήφιοι βουλευτές του βλέπουν φαντάσματα και δάκτυλο της Συγγρού στα δημοσιεύματά μας, που έκαναν πάταγο και έγιναν πρωτοσέλιδα στον τοπικό Τύπο, επειδή απλά γράφουμε την αλήθεια


      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Μάθαμε ότι τουλάχιστον ένα από τα μέλη του απερχόμενου Κοινοβουλίου που ξαναβάζει υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ μας εγκαλούσε σε συζήτηση που είχε με ψηφοφόρους, χαρακτηρίζοντάς μας ως τσιράκι της ΝΔ που επιθυμούμε να βλάψουμε το ΠΑΣΟΚ στον Έβρο. Αιτία; Το γεγονός ότι αποκαλύψαμε πρώτοι την ανάλυση του κορυφαίου εκλογολόγου Ηλία Νικολακόπουλου πως είναι εξαιρετικά πιθανό το ΠΑΣΟΚ να μην βγάλει έδρα στον Έβρο και να τις πάρει όλες η ΝΔ.

Με αυτό το επιχείρημα, υποψήφιοι της ΝΔ προσπαθούν να πείσουν φίλους τους πασόκους να μην ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ αλλά τους ίδιους, αφού ούτως ή άλλως η ψήφος τους θα πάει χαμένη αν είναι να μην βγάλει έδρα το ΠΑΣΟΚ στο νομό. Αυτό έχει εξοργίσει όμως και τους απερχόμενους βουλευτές, που θεωρούν ότι πίσω από το ThrakiLive είναι η ΝΔ!

Τι τους απαντάμε; Περαστικά σας κύριοι. Τρέξτε να μαζέψετε καμία ψήφο γιατί θα τρίβετε τα μάτια σας την Κυριακή. Και αφήστε μας να κάνουμε την δουλειά μας. Μήπως πιστεύετε ότι και ο Ηλίας Νικολακόπουλος, τα άρθρα και τις απόψεις του οποίου αναδείξαμε, είναι ΝΔ και δεν το ξέρει;

Το ξαναλέμε. Εμείς στο ThrakiLive είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. Και τρανή απόδειξη; ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ. ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ. Στα καλά θα λέμε πάντα ΜΠΡΑΒΟ και στα άσχημα ΘΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ.

ΚΑΙ Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...

.