Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Αγρια παρτούζα σε εφορευτική επιτροπή μετά το κλείσιμο της κάλπης!!!

Εντονότατη η φημολογία για την υπερβολικά μεγάλη καθυστέρηση αντιπροσώπου σε αποκρυνσμένο χωριό να παραδώσει σάκους και πρακτικά ψηφοφορίας και σταυροδοσίας, με αποτέλεσμα να μένουν σε αγωνία οι υποψήφιοι
         ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Ακούγεται έντονότατα από το μεσημέρι από στόμα σε στόμα μεταξύ υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας  οι στιγμές... κόλασης και απόλαυσης που φέρεται να πέρασε νεαρά δικαστική αντιπρόσωπος σε απομακρυσμένο μέρος μετά το κλείσιμο της κάλπης αλλά και την ολοκλήρωση της καταμέτρησης.

Όπως τονίζεται, ο λόγος που υπήρξε αυτή η εντονότατη καθυστέρηση ήταν οι... έντονες στιγμές που έζησε η αντιπρόσωπος όχι με ένα αλλά με... τρία από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής (τον γραμματέα και άλλα δυο) μετά το κλείσιμο της κάλπης και το τέλος της καταμέτρησης.

Μόλις τελείωσε η καταμέτρηση και έβγαλε αποτέλεσμα, έδιωξε από τον χώρο όλον τον υπόλοιπο κόσμο που δεν χρειάζονταν πλέον και βιάζονταν να φύγει μετά από την πολύωρη διαδικασία αλλά ζήτησε να παραμείνουν οι συγκεκριμένοι τρεις στην αίθουσα για... κάτι τελευταίες λεπτομέρειες. Και μετά  αποφάσισε να... χαλαρώσει. Άλλωστε είχε αποκτήσει οικειότητα με τα συγκεκριμένα άτομα, πάνω από 15 ώρες είχαν περάσει μαζί και το πιθανότερο είναι να μην τους ξαναδεί ποτέ στη ζωή της.

Δυο ώρες πριν τα μεσάνυχτα λοιπόν, κλείδωσε  το εκλογικό κατάστημα, καθώς διέθετε και κλειδιά, ώστε να μην έχουν περίεργες επισκέψεις. Έμεινε μόνη της με τους τρεις νεαρούς και... απόλαυσε τις στιγμές που ίσως είχε ως φαντασίωση που δεν ήξερε πώς θα μπορούσε να ικανοποιήσει. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το πόσο όμορφα πέρασαν αυτή και οι τρεις νεαροί (όλοι κάτοικοι της περιοχής), που καθυστέρησαν κάμποσο ακόμα να επιστρέψουν σπίτια τους, καθώς είχαν προφανώς και... άλλη δουλειά στο εκλογικό κέντρο.

Άλλα η μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση των πρακτικών είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσουν να ψάχνουν το θέμα και οι υπάλληλοι, που μάταια περίμεναν για να ολοκληρώσουν την δουλειά τους μόλις η αντιπρόσωπος τους έφερνε τα απαραίτητα. Και ψάχνοντας για τα αίτια αυτής της καθυστέρησης και αφού πήραν τηλέφωνα στην ίδια αλλά και στην... αστυνομία να δουν τι συμβαίνει, έμαθαν τις πικάντικες λεπτομέρειες....