Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Στο Πατριαρχείο οι πρωταθλητές Ευρώπης

Οι παίκτες και το διοικητικό επιτελείο του Ολυμπιακού επισκέφθηκε (μαζί με την κούπα) τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίου, λίγο πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Λίγο πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, οι θριαμβευτές της Κωνσταντινούπολης, παίκτες, διοίκηση και τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, επισκέφθηκαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών φιλικών στην Τουρκία, η αποστολή των «ερυθρολεύκων» είχε επισκεφθεί και πάλι το Πατριαρχείο και είχαν υποσχεθεί ότι αν έφτασαν στο Final 4 θα πήγαιναν ξανά.

Και όντως το έκαναν, μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, Ντούσαν Ίβκοβιτς και παίκτες, μετά τον θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ και λίγο πριν αναχωρήσουν για την Ελλάδα, επισκέφθηκαν ξανά το Οικουμενικό Πατριαρχείο, συνομίλησαν με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και μετά από περίπου μισή ώρα έφυγαν για το αεροδρόμιο.

Η ομάδα του Ολυμπιακού έφτασε περίπου στις 6.00 το απόγευμα στην Αθήνα και αποθεώθηκε από χιλιάδες οπαδούς των ερυθρολεύκων...

.