Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Επιτυχίες του Νηρέα Ορεστιάδας στο περιφερειακό πρωτάθλημα κολύμβησης


Συμμετείχε για δεύτερη φορά στο Θερινό Πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προαγωνιστικών κατηγοριών που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του κλειστού Κολυμβητηρίου Καβάλας
       ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ;






Στις 9 και 10 Ιουνίου, ο Κολυμβητικός όμιλος Ορεστιάδας «Νηρέας», συμμετείχε για δεύτερη φορά στο Θερινό Πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προαγωνιστικών κατηγοριών. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του κλειστού Κολυμβητηρίου Καβάλας όπου συμμετείχαν και οι 13 ομάδες της περιφέρειας.

Ουσιαστικά ήταν οι τελευταίοι επίσημοι αγώνες για τους μικρούς κολυμβητές που θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για τους αθλητικούς αγώνες από τον Σεπτέμβρη.
Οι κολυμβητές που πήραν μέρος ήταν: Ρετσίδης Χρήστος, Ζηλούδης Αθανάσιος, Βατζιανίδης Ιωάννης, Αραμπατζής Κωνσταντίνος, Μουσίκα Μαρία, Σακελλαρίδη Μελένια, Γαρουφαλλίδη Κυριακή, Μητρούδης Στέφανος, Μπαλάτσιος Δημήτριος, Πιντίδη Ιωάννα, Ουντζίδη Μαρία-Ελένη, Καμπάδαης Γεώργιος, Τερζίδης Αχιλλέας, Διαμαντίδης Θεόδωρος, Τσιγκουρλάς Πασχάλης, Βασιλοπούλου Αναστασία και Παρασχάκη Μαρία.
Ο Νηρέας πήρε συνολικά 7 μετάλλια με τους :
  • Καμπάδαη Γεώργιο 1 Χρυσό στα 50μ. πεταλούδα, αγόρια 10 ετών.
  • Μουσίκα Μαρία 1 Ασημένιο στα 50μ. ύπτιο και 2 Χάλκινα 200μ. ελεύθερο-ύπτιο, κορίτσια 12 ετών.
  • Βατζιανίδη Ιωάννη 1 Χάλκινο στα 50μ. Ύπτιο, αγόρια 12 ετών.
  • Μπαλάτσιο Δημήτριο 1 Χάλκινο στα 200μ. ελεύθερο, αγόρια 11 ετών
  • Ουντζίδη Μαρία-Ελένη 1 Χάλκινο στα 400μ. Ελεύθερο, κορίτσια 11 ετών.
Σχεδόν όλοι οι αθλητές πλασαρίστηκαν μέσα στην οκτάδα και αρκετοί ήταν αυτοί που έχασαν το μετάλλιο για λίγο κατακτώντας την τέταρτη θέση. Το αξιοσημείωτο ήταν ότι όλοι οι κολυμβητές πέτυχαν ατομικά ρεκόρ αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την πολύ σοβαρή δουλεία που γίνεται.
Για πρώτη φορά και σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα που λειτουργεί το Κολυμβητήριο της Ορεστιάδας ο Νηρέας έχει πρωταθλητή στα 50μ πεταλούδα τον Καμπάδαη Γεώργιο στην κατηγορία των αγοριών 10 ετών και καλύτερα έρχονται.