Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Οι φετινές μαζί με τις περυσινές νικήτριες στα Miss Thraki!


Αυτές είναι οι πρώτες πέντε νικήτριες του φετινού διαγωνισμού ομορφιάς, όπως τις ανέδειξε η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, η ψήφος του κοινού και η online ψηφοφορία


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Αυτές είναι οι πρώτες πέντε νικήτριες του Διαγωνισμού Ομορφιάς MISS ΘΡΑΚΗ 2012, όπως τις ανέδειξε η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, η ψήφος του κοινού και η online ψηφοφορία.


Μετά από μια υπέροχη βραδιά στο ξενοδοχείο Θράκη Παλλάς, νικήτρια και Miss Θράκη 2012 αναδείχτηκε σπάζοντας τα προγνωστικά η Νικολέτα Παναγιωτίδου, με τον αριθμό 12.

Το κορίτσι απο την Άνθεια έκανε την υπέρβαση και πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας υπέροχες εντυπώσεις στο κοινό και την κριτική επιτροπή. Στην δεύτερη θέση, άλλη μια μεγάλη έκπληξη, η Αναστασία Δημούτση απο το Τυχερό, ενώ τους υπόλοιπους 3 τίτλους κατέκτησαν οι Ελισάβετ Κοβαλένκο απο την Ξάνθη, η Ελπίδα Μεζιρίδου απο την Κομοτηνή και η Αθηνά Γραμματοπούλου από την Αλεξανδρούπολη.

Από τις περυσινές νικήτριες τη στέψη έκαναν οι: Μαρίνα Καμηλά, Δήμητρα Παρασχάκη, Αναστασία Βοσκανίου, Βερόνικα Σταρσίνοφ.


Πηγή:  http://www.ethraki.com/