Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Συγχαρητήρια Γεροντόπουλου σε Τοψίδη

O βουλευτής Έβρου έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την alexpo


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ





Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Γεροντόπουλος στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη για την άρτια διοργάνωση της 15ης Διεθνούς Έκθεσης "alexpo 2012".

"Αγαπητέ Πρόεδρε
Φτάνοντας η διεθνής έκθεση "Alexpo" στην ολοκλήρωση της, μου δίνεται η ευκαιρία να σας συγχαρώ δημόσια γι αυτό που προκαλέσατε στην περιοχή μας. Δόθηκε ελπίδα, αισιοδοξία, ζωή στην Αλεξ/πολη και στο Νομό Έβρου. Η επιχειρηματικότητα παύει με τέτοιες πρωτοβουλίες να δαιμονοποιείται, όπως συνέβη κακώς τα προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα, ενώ ο Έβρος και η Θράκη μας αποκτά τη «φωνή» που πρέπει να έχει στην ενδοχώρα των Βαλκανίων.

Μέρα με την ημέρα αποδεικνύεται ότι η Θράκη μας κατέχει την πιο σημαντική θέση σήμερα σε ολόκληρα τα Βαλκάνια και οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τη θέση της προς όφελος της πατρίδας μας. Το μεγάλο έργο του λιμανιού της Αλεξ/πολης, η ένωση του με το σιδηρόδρομο και την Εγνατία, γενικά η δημιουργία ενός τεράστιου διαμετακομιστικού κέντρου, κρίνονται πια έργα απαραίτητα για το μέλλον της περιοχής μας.

Να είστε βέβαιος ότι θα με έχετε αρωγό στην προσπάθεια αναβάθμισης της έκθεσης, που έχει γίνει πια θεσμός. Η φετινή alexpo ήταν ένας τόπος πετυχημένης συνάντησης επιχειρήσεων, καταναλωτικού κοινού και εμπορικών επισκεπτών.

Ο επιχειρηματικός κόσμος περιμένει όμως από την κεντρική διοίκηση, την εφαρμογή μιας πολιτικής που θα έχει σταθερούς τους βασικούς της πυλώνες. Τη μείωση της φορολογίας και το σταθερό φορολογικό περιβάλλον για πολλά χρόνια, την μείωση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων, την δραστική μείωση της γραφειοκρατίας, αλλά και ένα σταθερό πολιτικό περιβάλλον. Στα παραπάνω να προσθέσω το μεράκι για δουλειά, για καινοτομία, για ανάπτυξη.

Αγαπητέ πρόεδρε
Να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας εσείς, το Δ.Σ και όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου σας και να είστε βέβαιοι ότι το κλίμα θα αναστραφεί και θα βρει την Θράκη και τον Έβρο πρωταγωνιστές.

Με τιμή
Κυριάκος Γεροντόπουλος
Βουλευτής Έβρου"

.